11 Θαυματουργοί Τρόποι για να εξαφανίσετε τις Ραγάδες από το Σώμα σας.

Πρέπει να φανείτε γενναίοι. Οι ραγάδες είναι σαν ουλές από μάχη. Τα παίρνετε μετά από μία οδυνηρή εμπειρία, η οποία όμως είναι αποτέλεσμα αγάπης.

Ωστόσο, πολλές δεν νιώθουν άνετα με τις ραγάδες τους, κάτι που είναι κατανοητό.Είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγεί κανείς από αυτές. Αλλά υπάρχει και η καλή πλευρά σε αυτό.

Με τόσες πολλές γυναίκες να προσπαθούν να απαλλαγούν από αυτές, έχουν γίνει πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις. Οπότε τι δουλεύει στην πραγματικότητα; Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από προσεγγίσεις που είναι αποτελεσματικές.

1. Κρέμα Retinoid 

2. Γλυκολικό οξύ

Θα το βρείτε σε αρκετά σκευάσματα για απολέπιση. Να σημειώσουμε πως έχει καλύτερα αποτελέσματα σε ανοιχτά δέρματα γιατί μπορεί να προκαλέσει χρωματικές διαφορές σε πιο σκούρα δέρματα.

3. Γλυκολικό οξύ και Κρέμα Retinoid

Μπορείτε να συνδυάσετε τις 2 θεραπείες – αλλά όχι ταυτόχρονα. Εάν τα χρησιμοποιείτε με διαφορά λίγων ωρών, μπορείτε να επωφεληθείτε και από τους δύο τρόπους.

4. Βιταμίνη E

Η Βιταμίνη Ε είναι ένα πολύ δυνατό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες γι’αυτό είναι πολύ χρήσιμη στο δέρμα, ανεξαρτήτου ραγάδων, μιας και ο οργανισμός δεν την παράγει από μόνος του.

5. Τζελ από Aloe Vera

Έχει αποδειχθεί κλινικά πως η Aloe Vera έχει αντιφλεγμονώδη και ενυδατική δράση.

6. Καλή διατροφή, με υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C

Όπως με την Ε, η C είναι επίσης ένα πολύ δυνατό αντιοξειδωτικό. Παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση του κολλαγόνου και έρευνες έχουν δείξει πως μπορεί να προλάβει βλάβες του δέρματος.

7. Αυγά

Τα αυγά σε συνδυασμό με έλαια, έχουν χρησιμοποιηθεί σε μάσκες προσώπων, λόγω της Βιταμίνης Α που περιέχουν, που βοηθάει το δέρμα να παραμείνει σφιχτό και εύκαμπτο.

8. Αιθέρια έλαια 

Υπάρχουν πολλά αιθέρια έλαια που φαίνεται να βοηθάνε στις ραγάδες, όπως έλαιο από φασκόμηλο ή κυνόροδο. Εάν δεν δουλέψει κάποιο από αυτά, ίσως είναι η ώρα να βγάλουμε τα μεγάλα όπλα.

9. Θεραπείες με Laser

Έτσι μπορεί να αυξήσουμε την παραγωγή σε κολλαγόνο και ελαστίνη, βοηθώντας στην επούλωση ουλών όπως οι ραγάδες.

10. Χειρουργείο

Μία κοιλιοπλαστική θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε κυριολεκτικά από τις ραγάδες, αν και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλο μέρος του σώματος εκτός από την κοιλιά.

11. Microdermabrasion

Φυσώντας μικροσκοπικούς κρυστάλλους στο δέρμα, γίνει ενός είδους απολέπιση, που αφήνει νέο και πιο ελαστικό δέρμα να μεγαλώσει.

12. Αγκαλιάστε τις!

Ανήκετε σε μία ομάδα ανθρώπων που έχουν βιώσει την απόλυτη εμπειρία του να δίνεις ζωή. Δεν θα έπρεπε να τις σεβόμασταν περισσότερο;

Credit: diply.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας