Τυλίγει μια Πετσέτα γύρω από το Λαιμό της και Σκύβει κατά Μπροστά. Δοκιμάστε το κι εσείς και θα Εκπλαγείτε με τα Αποτελέσματα!

Ο πόνος του αυχένα μπορεί πραγματικά να σας καταστρέψει την ημέρα. Αυτός ο πόνος, μπορεί να προκληθεί λόγω απότομης κίνησης, κακής στάσης ύπνου, από την υπερκόπωση και την ασθένεια. Κανονικά, ο πόνος διαρκεί μόνο μια με δυο μέρες. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας τρόπος για να τεθεί τέλος σε αυτόν πολύ πιο γρήγορα.

Δείτε πόσο γρήγορα και εύκολα μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πόνο:

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να απαλλαχτεί κανείς από τον πόνο του αυχένα: τέτοια παραδείγματα είναι, το μασάζ, τα θερμά λουτρά και τα μυοχαλαρωτικά φάρμακα. Η παρακάτω άσκηση όμως, δεν σταματά απλώς τον πόνο, αλλά τον εμποδίσει και να ξαναεμφανιστεί. Και το μόνο πράγμα που χρειάζεστε, είναι μια πετσέτα.

Αρχικά, καθίστε σε μια καρέκλα και χαλαρώστε, διατηρώντας παράλληλα τη σπονδυλική σας στήλη ίσια. Η πλάτη της καρέκλας, δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ ψηλή. Έπειτα, τοποθετήστε την πετσέτα στον αυχένα σας, όπως στην εικόνα. Κρατήστε τις άκρες της πετσέτας στο ύψος των ματιών και τραβήξτε τες απαλά από τα αριστερά προς τα δεξιά. Το κεφάλι σας, πρέπει να ακολουθεί την κίνηση.

Βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας παραμένει σταθερό από το λαιμό και κάτω. Και προσοχή! Εάν η κίνηση προκαλεί περισσότερο πόνο, σταματήστε αμέσως.

Μια παραλλαγή αυτής της άσκησης είναι, να κάνετε την ίδια κίνηση αλλά με σταυρωμένα τα χέρια αυτή τη φορά. Δηλαδή, με το δεξί χέρι να κρατάτε το αριστερό άκρο της πετσέτας και το αντίθετο.

Κάντε το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά με το κεφάλι σας προς τα πίσω.

Δοκιμάστε αυτές τις ασκήσεις και ο πόνος στον αυχένα σας θα εξαφανιστεί. Εάν ο πόνος είναι χρόνιος, επισκεφτείτε οπωσδήποτε γιατρό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Credit: Hefty

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας