Τρελός ή Ιδιοφυΐα; Αυτός είναι ο Επιστήμονας που ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τη Θεραπεία για ΟΛΟΥΣ τους ιούς στον Πλανήτη!

Ο Todd Rider, μηχανικός βιοϊατρικής στο MIT, έχει μια πιθανή θεραπεία για κάθε ιό στον πλανήτη! Παρόλα αυτά, δεν θα μπορέσει να εξαλείψει τον ιό Ζήκα σύντομα, λόγω του ότι δεν έχει… χρήματα!

Αρκετές crowdfunding εκστρατείες μετά την ανακοίνωση της ανακάλυψή τους πριν από 15 χρόνια και ακόμα δεν έχει τα απαραίτητα κεφάλαια για να συνεχίσει τις επιτυχημένες προκαταρκτικές δοκιμές του.

Έχει δημιουργήσει την δική του εκστρατεία στο Indiegogo, με αιχμή του δόρατος μερικούς διαδικτυακούς ακτιβιστές. Αλλά δεν έχει τεθεί ακόμη εκτός αγωνιστικού χώρου. Το όφελος για τους χρηματοδότες δυνητικά θα αλλάξει τη ζωή τους, αλλά είναι και αβέβαιο.

Αν μπορούμε να με επιτυχία να αποδείξουμε και να βελτιστοποιήσουμε το DRACO εναντίον κλινικά σημαντικών ιών στα κύτταρα, πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα αυτά θα πρέπει να πείσουν τις φαρμακευτικές εταιρείες να το μεταφέρουν για δοκιμές σε ζώα μεγάλης κλίμακας και ελπίζουμε και σε ανθρώπους. Το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από τα επίπεδα χρηματοδότησης (συμπεριλαμβανομένου του πόσα χρήματα οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πρόθυμες να δεσμεύσουν αργότερα) και οι τυχόν απρόβλεπτες επιστημονικές δυσκολίες που προκύπτουν στα πειράματα. Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά, ελπίζουμε ότι το DRACO θα μπορούσε να ξεκινήσει τις ανθρώπινες δοκιμές μέσα σε μια δεκαετία ή και λιγότερο.

Credits: Inverse

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας