Του είπαν πως θα ζήσει το πολύ για 18 μήνες. Δείτε πως θεραπεύτηκε – παράνομα – από τον καρκίνο!

Σε ηλικία 32 ετών, ο David Hibbitt από το Staffordshire διαγνώστηκε με καρκίνο. Αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπείες, με αποτέλεσμα οι γιατροί να του δώσουν “τελεσίγραφο” για 18 μήνες ζωής ακόμη.

Ένιωθα ότι οι χημειοθεραπείες με σκότωναν και δεν είχα κάτι να χάσω“, ανέφερε ο Hibbitt στη Metro. “Απλά δε μπορούσα να δεχτώ ότι σε λίγο καιρό θα πέθαινα.

Κάποιοι φίλοι του μίλησαν για το έλαιο κάνναβης και το πως είχε θεραπεύσει ανθρώπους με καρκίνο στο παρελθόν. Στην αρχή ήταν δύσπιστος. “Δεν είχα κάνει ποτέ μου ναρκωτικά“, είπε.

Το 2013 έκανε ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και μια επέμβαση για να αφαιρέσει το παχύ του έντερο, αλλά δε μπόρεσαν να σταματήσουν την εξάπλωση της θανατηφόρας ασθένειας. Εν τέλει έφτασε σε σημείο να είναι διατεθιμένος να δοκιμάσει τα πάντα, οπότε έδωσε στο έλαιο μια ευκαιρία.

18 μήνες αργότερα, οι γιατροι του είπαν πως δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ ίχνος καρκίνου στον οργανισμό του, τουλάχιστον για την ώρα.

Βέβαια, οι ερευνητές ακόμη υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν “επαρκή” στοιχεία ότι το έλαιο κάνναβης όντως βοηθά στην αντιμετώπιση του καρκίνου, πράγμα που μας βάζει σε σκέψεις… Για ανθρώπινες ζωές μιλάμε και η βιομηχανία φαρμάκων καλά κρατεί…

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας