Ισραηλινή επιστήμονας ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ τον εαυτό της για το καλό της ανθρωπότητας

Η Brenda Laster είναι πεπεισμένη ότι τα δραστικά μέτρα που λαμβάνει, μπορούν να “εκπαιδεύσουν” το ανοσοποιητικό της σύστημα ώστε να είναι σε θέση να καταπολεμήσει την έκθεση σε ραδιενέργεια.

Παρότι η θεωρία της δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί, βασίζεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν να εμβολιαστούν κατά της ραδιενέργειας με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν τους ιούς: δίνοντας στο σώμα “δείγμα” της ασθένειας, το “εκπαιδεύεις” στο να μάθει να την καταπολεμά.

Η υπόθεση της Laster έχει ως βάση ότι δεν καταλήγει ΚΑΘΕ έκθεση σε ραδινέργεια σε καρκίνο και ότι όταν το υπεροξείδιο του υδρογόνου λαμβάνεται σε μικρές ποσότητες – για μεγάλο χρονικό διάστημα – το ανοσοποιητικό σύστημα “εκπαιδεύεται” και μπορεί να ανταπεξέλθει.

Μαζί με την βοηθό της, Carol Isaacson, έχουν καταγράψει “θετική αντίδραση του ανοσοποιητικού” σε ποντίκια, όταν επί 3 εβδομάδες αντικατέστησαν το νερό τους με διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Τώρα το μόνο που χρειάζονται είναι… χρηματοδότηση.

Όταν ένας άνθρωπος εκτίθεται σε ραδιενέργεια, δημιουργούνται κάποια ιδιαίτερα αντιδραστικά μόρια. Για να εξουδετερωθούν αυτά, το σώμα απελευθερώνει συγκεκριμένα αντι-οξειδωτικά ώστε να τα μετατρέψει σε αβλαβή μόρια οξυγόνου και – πιθανώς – και στο επικίνδυνο υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Είναι όμως τόσο σίγουρη ότι η θεωρία της δουλεύει, που από το 2009 παίρνει καθημερινά δόση του φαρμάκου της… Η ΙΔΙΑ!

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας