Βρήκε εκατοντάδες χάπια κατά της διάρροιας στο δωμάτιο του γιους της, όταν όμως ανακάλυψε το σκοπό τους σοκαρίστηκε!

Ο εθισμός στα ναρκωτικά σαρώνει κάθε χώρα με ανεξέλεγκτους ρυθμούς, ενώ μάταιες αποδεικνύονται συνήθως οι προσπάθειες των γονέων αλλά και των αρμόδιων αρχών να βάλουν ένα τέλος σε αυτή τη μάστιγα.

Όταν μια μητέρα μπήκε στο δωμάτιο του γιου της, περίμενε να βρει άπλυτα ρούχα και ίσως λίγο ξεχασμένο φαγητό, αλλά αντ’ αυτού βρήκε πολλά κουτά με χάπια για τη διάρροια. Το πιο περίεργο όμως ήταν πως ο πιτσιρικάς δεν ήταν άρρωστος, κι έτσι αυτό της κίνησε υποψίες.

Όταν ανακάλυψε την αλήθεια, σοκαρίστηκε…

Το προϊόν που μπορεί να βρει κανείς τόσο σε φαρμακεία όσο και σε σούπερ μάρκετ και δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού, όταν καταναλώνεται σε αρκετά μεγάλες ποσότητες αναπαράγει τα συμπτώματα της ηρωίνης!

Και λέγοντας μεγάλες ποσότητες, εννοούμε πολλά! Οι εθισμένοι μπορεί να πάρουν από 50 έως 300 χάπια την ημέρα για να έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν και φυσικά είναι πολύ φθηνότερο από την ηρωίνη.

Τα χάπια είναι ασφαλή στις προβλεπόμενες ποσότητες, ωστόσο, όταν λαμβάνονται σε τέτοιες υψηλές δόσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κράμπες στο στομάχι, καρδιακή ανεπάρκεια και ακόμη και θάνατο.

Credits: Trends Feed

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας