Βάλτε αυτό το Μίγμα κάτω από την Γλώσσα σας πριν τον Ύπνο και δεν θα Ξυπνήσετε ποτέ ξανά Κουρασμένοι!

Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται συνεχώς ότι ξυπνάνε εξαντλημένοι και δεν έχουν την απαραίτητη ενέργεια για την ημέρα που ακολουθεί. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τους ηλικιωμένους, αλλά και με νεότερους ανθρώπους. Ο λόγος είναι η έλλειψη ύπνου.

Η συνιστώμενη διάρκεια νυχτερινού ύπνου είναι 8 ώρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις κοιμόμαστε 6-7 ώρες και πιστεύουμε ότι η διαφορά που μπορεί να κάνει αυτή η μία ή δύο ώρες δεν θα μας κάνει κακό. Ωστόσο, φαίνεται ότι μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά, αφού επηρεάζουν σημαντικά την υγεία μας, ακόμη και αρνητικά.

Οι 8 ώρες συνιστώμενου ύπνου είναι απαραίτητες για το σώμα μας προκειμένου να αναπληρώσει την ενέργεια που έχασε μέσα στη μέρα. Επιπλέον, η καφεΐνη μόνο καλό δεν κάνει όσον αφορά την ενέργεια που χρειαζόμαστε!

Πιο συγκεκριμένα, η επίδραση του καφέ είναι μόνο προσωρινή και όταν αυτή η μικρή ώθηση χάνεται, η κατάσταση χειροτερεύει!

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μην βλέπουμε τηλεόραση και να μην δουλεύουμε στον υπολογιστή τουλάχιστον μία ώρα πριν πέσουμε για ύπνο, αφού μας βοηθά να κοιμηθούμε πιο εύκολα.

Αυτό συμβαίνει γιατί η τηλεόραση ή ο υπολογιστής κρατάνε τον εγκέφαλο σε εγρήγορση, χρειάζεται όμως λίγη ώρα μέχρι να ηρεμήσει, έτσι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε εύκολα.

Ωστόσο, παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μια φυσική θεραπεία που θα σας σώσει από τα προβλήματα σας με τον ύπνο και θα σας προσφέρει ενέργεια το πρωί. Η παρακάτω συνταγή θα σας βοηθήσει να νιώθετε φρέσκοι και γεμάτοι ενέργεια ολόκληρη τη μέρα!

Τα υλικά που χρειάζονται τα έχετε μάλλον ήδη στο σπίτι σας! Το μυστικό συστατικό που θα σας βοηθήσει είναι το αλάτι Ιμαλαΐων , το οποίο έχει αποδειχτεί ότι είναι απίστευτα ευεργετικό και χρήσιμο με άπειρους διαφορετικούς τρόπους!

Αυτό το θαυματουργό αλάτι ρυθμίζει τα επίπεδα μελατονίνης, μια ορμόνη απαραίτητη για έναν καλό ύπνο. Επιπλέον, το αλάτι Ιμαλαΐων βοηθά στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, αφού επηρεάζει τα επίπεδα σεροτονίνης.

Τέλος, ενεργοποιεί την λειτουργία των επινεφρίδιων αδένων που καταπολεμούν ασθένειες, μειώνει τις ημικρανίες και έχει φανταστικό αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους.

Πώς να φτιάξετε την σπιτική συνταγή που θα βελτιώσει τον ύπνο σας:
Υλικά:
* 1 κ.σ. ροζ αλάτι Ιμαλαΐων
* 5 κ.γ. οργανικό μέλι
Οδηγίες:
Σε ένα γυάλινο βάζο ανακατέψτε το μέλι με το αλάτι. Το βράδυ, ακριβώς πριν πέσετε για ύπνο, βάλτε μια κουταλιά από το μίγμα κάτω από τη γλώσσα σας.

Με αυτό το κόλπο θα πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα: θα σας πάρει αμέσως ο ύπνος και το επόμενο πρωί θα ξυπνήσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι, γεμάτοι ενέργεια!

Δείτε στο βίντεο επιπλέον ιδιότητες του αλατιού Ιμαλαΐων:

Credit: healthyfoodhouse.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας