Αϋπνίες Τέλος: Δείτε ΠΩΣ θα Κοιμηθείτε σαν “Πουλάκι” με ΑΥΤΟ το Πανεύκολο Κόλπο!

Πολλοί έχουν ζήσει αυτή την εμπειρία τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους: περάσατε μια μέρα γεμάτη άγχος και πέσατε στο κρεβάτι θέλοντας απλά να κοιμηθείτε. Αλλά για κάποιον λόγο, παρά την εξάντληση, αυτό δεν συμβαίνει και απλά στριφογυρνάτε απογοητευμένοι στο κρεβάτι.

Το μυστικό της γιαγιάς ήταν πάντα μια ζεστή κούπα γάλα, ενώ άλλοι προσπαθούν μετρήσουν προβατάκια. Αλλά καμιά μέθοδος δεν είναι πανάκεια. Δείτε ένα κόλπο για το πώς να αναπνέετε σωστά και να αποκοιμηθείτε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα πρέπει να το κάνετε συχνά: κάθε πρωί όταν ξυπνάτε και κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο για να ρυθμίσετε το σώμα σας και να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη.

Όταν αυτή η μέθοδος, η οποία ονομάζεται “4-7-8”, σας γίνει δεύτερη φύση, δεν θα είστε απλά ευγνώμονες για τον αναζωογονητικό ύπνο που θα απολαμβάνετε, αλλά θα σας βοηθά να ξεπεράσετε αγχώδεις καταστάσεις, κρίσεις πανικού και να αντιμετωπίσετε την αυξημένη αρτηριακή πίεση. Απλά δοκιμάστε το, δεν κάνει τίποτα και σίγουρα βοηθά!

1. Εισπνεύστε

Όλα φυσικά ξεκινάνε με την αναπνοή. Αρχικά, βάλτε την γλώσσα σας στην κορυφή του στόματος, πίσω από τα μπροστινά δόντια. Μετά, εισπνεύστε αργά ενώ μετράτε στο κεφάλι σας ως το 4.

2. Κρατήστε την αναπνοή σας

Τώρα κρατήστε την αναπνοή σας ενώ παραμένετε χαλαροί και μετρήστε ως το 7. το σώμα σας θα έχει αρκετό χρόνο να απορροφήσει το οξυγόνο και να δώσει ενέργεια σε όλα τα όργανα. Η ποσότητα οξυγόνου στο δέρμα αυξάνεται και το σώμα αρχίζει να χαλαρώνει.

3. Εκπνεύστε

Ενώ εκπνέετε, μετρήστε ως το 8. προσπαθήστε να εκπνεύσετε όσο πιο απαλά μπορείτε. Αν ακούσετε έναν ήπιο ήχο φυσήματος, το κάνετε σωστά. Η αργή εκπνοή βεβαιώνει ότι ο “χρησιμοποιημένος” αέρας φεύγει από το σώμα σας. Μια πολύ καλή παρενέργεια είναι ότι ο παλμός μειώνεται και ηρεμείτε. Μπορείτε να νιώσετε την ένταση να διαλύεται.

Με λίγη εξάσκηση, αυτό το κόλπο θα λειτουργεί πάντα και παντού. Ακόμα και με κρίσεις άγχους ή πανικού, το σώμα θα χαλαρώνει σε λίγα δευτερόλεπτα. Λέγεται ότι βοηθά γενικότερα κατά της υψηλής πίεσης. Και όλα αυτά απλά επειδή αναπνέετε σωστά!

Στην αρχή είναι αρκετές 4 επαναλήψεις το πρωί και το βράδυ. Μετά από δύο μήνες μπορείτε να κάνετε από 8 επαναλήψεις την φορά. Είναι πιο αποτελεσματικό όταν γίνεται συχνά.

Αλλά ακόμα και όταν έχετε πολύ άγχος, αυτό το κόλπο είναι πραγματική ευλογία. Πριν πάρετε υπνωτικά ή άλλες ουσίες αμφιβόλου ποιότητας, δοκιμάστε απλά αυτό το κόλπο και θα μας θυμηθείτε! 

Credit: hefty.co

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας