Αυτή είναι η πιο Υγιεινή & Νόστιμη Συμβουλή που έχετε διαβάσει ποτέ για τα Λεμόνια!

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, τα lemonoids – οι φυσικές ενώσεις που βρίσκονται στα εσπεριδοειδή, όπως το λεμόνι – μπορεί να αποτρέψουν, ακόμη και να σταματήσουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, ιδιαίτερα αυτών του μαστού.

Οι γιατροί συμβουλεύουν όταν τρώτε ένα λεμόνι, να μην πετάτε τίποτα: το εσωτερικό, τους σπόρους, ακόμη και τη φλούδα η οποίο περιέχει 5-10 φορές περισσότερες βιταμίνες από το χυμό του λεμονιού.

Το λεμόνι είναι επίσης ιδανικό για νευρολογικές διαταραχές και το στρες, και πέραν του ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, μπορεί επίσης να βοηθήσει να καθαρίσει το σώμα μας από τις τοξίνες. Η αντιβακτηριακή του δράση λειτουργεί ενάντια στα σκουλήκια, τα παράσιτα και τις βακτηριακές λοιμώξεις και ρυθμίζει την πίεση του αίματος μας. Είναι επίσης αντικαταθλιπτικό.

Η φλούδα του λεμονιού όμως δεν είναι και τόσο… γευστική. Ωστόσο, υπάρχει ένας εύκολος και γευστικός τρόπος για να καταφέρετε να την φάτε χωρίς δυσκολία. Στην πραγματικότητα, θα γίνει το αγαπημένο σας σνακ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα λεμόνι (βιολογικό κατά προτίμηση, χωρίς φυτοφάρμακα), να το πλύνετε καλά και να το βάλετε στην κατάψυξη (ολόκληρο ή κομμένο σε φέτες).

Μόλις το λεμόνι παγώσει, βγάλτε το και τρίψτε το. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε το τρίμμα στις σαλάτες, τις σούπες, τα δημητριακά, τα παγωτά, τα ζυμαρικά ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο σας ποτό ή πιάτο.

Credits: TVP

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας