Αν τυχόν δείτε κάποιον να Φοράει ένα ΤΕΤΟΙΟ σκουλαρίκι σε ΑΥΤΟ το σημείο του αυτιού του τότε αυτό Σημαίνει…

Είχατε ποτέ σας πολύ έντονες χρόνιες ημικρανίες; Οι ημικρανίες είναι πιθανόν από τις πιο επίπονες εμπειρίες που μπορούμε να βιώσουμε σαν άνθρωποι. Αλλά τι τις προκαλεί; Φαίνεται πως είναι το αποτέλεσμα πολύ σύνθετων νευρολογικών συμπτωμάτων. 

Κάποιες από τις πιο έντονες ημικρανίες συνήθως συνοδεύονται από ναυτία, εμετό, αποπροσανατολισμό, ζαλάδα και ευαισθησία στο φως και τον ήχο, κάτι που τις κάνει πραγματικά αφόρητες.

Ενώ πολλοί έχουν καταφύγει σε φάρμακα για να βρουν βοήθεια, άλλοι έχουν ανακαλύψει μία εναλλακτική θεραπεία στο πρόβλημα και έχει να κάνει με το τρύπημα ενός συγκεκριμένου σημείου στο αυτί.

Πώς δουλεύει

Το piercing με το όνομα ‘Daith’ υπάρχει για χιλιάδες χρόνια, αλλά πήρε την ονομασία του περίπου στην δεκαετία του 90. Οι βελονιστές χρησιμοποιούν αυτό το σημείο για να βοηθήσουν ένα άτομο που πάσχει από χρόνιες ημικρανίες.

Τρυπώντας αυτό το σημείο του αυτιού, τα αιμοφόρα αγγεία ανοίγουν, βοηθώντας τη ροή του αίματος στους ιστούς. Παρόλο που δεν έχει βγει κάποια έρευνα που να συνδέει piercing αυτό με την ανακούφιση από τις ημικρανίες, πολλοί έχουν παρατηρήσει σημαντική μείωση των συμπτωμάτων.

Οπότε, εάν πάσχεται από χρόνιες ημικρανίες, ίσως αυτή είναι η απάντηση στις προσευχές σας! Δοκιμάστε το και πείτε μας εάν σας βοήθησε…

Credit: higherperspectives.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας