Έτσι θα αποκτήσετε το αστραφτερό Χαμόγελο που Πάντα Ονειρευόσασταν! 9 Φυσικά Γιατροσόφια για Ολόλευκα Δόντια!

Πολλοί ονειρεύονται να αποκτήσουν υγιή και όμορφα δόντια, αλλά λίγοι τολμούν να δοκιμάσουν χημική λεύκανση.

Έτσι ανακαλύψαμε αρκετά γιατροσόφια που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι σας που δεν βλάπτουν το σμάλτο και είναι ακίνδυνα. Φυσικά αυτά τα γιατροσόφια δεν είναι υποκατάστατο του οδοντίατρου. Αλλά αν ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή σε τακτική βάση, θα δείτε τα δόντια σας να λευκαίνουν μερικούς τόνους, ενώ τα ούλα σας θα γίνουν πιο δυνατά.

Σπιτική οδοντόκρεμα λεύκανσης

Αναμείξτε 1 κουταλιά 1 κ.γ. κουρκούμη με ίση ποσότητα λάδι καρύδας και 2-3 σταγόνες έλαιο μέντας. Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα όπως μια κανονική οδοντόκρεμα. Το μείγμα φροντίζει το σμάλτο, λευκαίνει τα δόντια και δροσίζει την αναπνοή.

Λάδι tea tree

Αν διαλύσετε 5 σταγόνες από 100% λάδι tea tree σε μισό ποτήρι νερού και ξεπλένετε το στόμα σας κάθε μέρα με αυτό μετά το βούρτσισμα, θα δείτε αποτελέσματα μέσα σε μερικές εβδομάδες. Για να κάνετε το αποτέλεσμα ακόμα πιο θεαματικό, βουρτσίστε τα δόντια σας με μια σταγόνα λάδι μία ή δυο φορές εβδομαδιαίως, αλλά όχι παραπάνω.

Πάστα φράουλας

Πάρτε μια φρέσκια φράουλα, και λιώστε την με ένα κουτάλι. Αναμείξτε με λεπτό θαλασσινό αλάτι, και με το μείγμα βουρτσίστε τα δόντια σας για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύντε καλά τα δόντια σας. Για να προστατέψετε το σμάλτο σας, μη το κάνετε παραπάνω από μία φορά στις 2 εβδομάδες.

Λάδι καρύδας

Εφαρμόστε λίγο λάδι καρύδας στα δόντια σας πριν τα βουρτσίσετε, και αφήστε να δράσει για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια βουρτσίστε καλά με την οδοντόκρεμα. Επανάλαβετε 2-3 φορές εβδομαδιαίως.

Ενεργή μάσκα άνθρακα

Αναμείξτε  κάψουλα άνθρακα με νερό για να αποκτήσει μείγμα πάστας, και στη συνέχεια εφαρμόστε το πάνω στα δόντια σας. Αφήστε το για 2 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά το στόμα σας. Στη συνέχεια, βουρτσίστε τα δόντια σας. Επαναλάβετε 1-2 φορές εβδομαδιαίως.

Φλούδα μπανάνας

Η φλούδα μπανάνας περιέχει ουσίες που διαλύουν την οδοντική πλάκα και βοηθά τη διατήρηση τέλειου χρώματος στα δόντια. Τρίψτε το εσωτερικό της φλούδας στα δόντια σας και από τις δύο μεριές, και περιμένετε για 5-7 λεπτά. Στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας και ξεπλύνετε το στόμα σας. Επαναλάβετε όσο συχνά επιθυμείτε.

Στοματικό διάλυμα με λεμόνι

Αυτό το σπιτικό στοματικό διάλυμα θα σας βοηθήσει να λευκάνετε τα δόντια σας σταδιακά και να έχετε δροσερή αναπνοή. Πάρτε 3 μέρη χυμό λεμονιού και ένα μέρος θαλασσινό αλάτι, αναμείξτε και χρησιμοποιήστε το ως στοματικό διάλυμα, αφού έχετε πλύνει τα δόντια σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο 2-3 φορές την εβδομάδα. Προσοχή μη χρησιμοποιήσετε αυτό το στοματικό διάλυμα αν έχετε φλεγμονές στο στόμα σας.

Φύλλα βασιλικού

Αλέστε φρέσκα φύλλα βασιλικού μέχρι να γίνει πάστα, και χρησιμοποιήστε τακτικά αντί για την κανονική οδοντόκρεμα για να λευκάνετε τα δόντια σας και να τα κάνετε πιο υγιή. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε για 5-10 λεπτά πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας ως συνήθως.

Αλόη

Για να αποκτήσετε ένα τέλειο χαμόγελο, χρησιμοποιήσετε φρέσκο χυμό αλόης ή αγοράστε ένα φυσικό τζελ αλόης. Τρίψτε το στα δόντια σας, κάντε μασάζ με μια οδοντόβουρτσα, και ξεπλύντε καλά. Μπορείτε να το κάνετε μετά από κάθε βούρτσισμα. και μετά από μερικές εβδομάδες τα δόντια θα είναι λευκά και αστραφτερά.

Credit: brightside.me

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας