Έριξε μερικές Σταγόνες από τα Ούρα της σε λίγο Βαμβάκι και το έτριψε στο Πρόσωπό της. Το Αποτέλεσμα, την άφησε Άφωνη!

Αυτή η θεραπεία δεν είναι για όλους. Έχει όμως μεγάλη ιστορία και παράδοση: ούρα ως σπιτική θεραπεία. Στην εναλλακτική ιατρική και την ομοιοπαθητική χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια στην αντιμετώπιση πολλών παθήσεων. Πολλοί το χρησιμοποιούν στο δέρμα ή ακόμα και το πίνουν!

Από μολύνσεις μέχρι εγκαύματα, τα ούρα φαίνεται πως βοηθάνε τα κύτταρα να αναγεννηθούν. Μία γενναία συντάκτρια θέλησε να το δοκιμάσει kai η ίδια. Υπέφερε για χρόνια από δερματολογικά προβλήματα οπότε όταν άκουσε πως αυτό ίσως να βοηθούσε το δέρμα της σκέφτηκε να το δοκιμάσει.

Σκεφτόταν όμως πως θα ήταν γεμάτο βακτήρια και μικρόβια…

Ωστόσο, αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση και να το τολμήσει. Για δύο εβδομάδες έβαζε τα ούρα της στο πρόσωπό της. Έπρεπε να προσέχει να μην βάλει τις πρώτες σταγόνες αφού ήταν πιθανό να περιέχουν βακτήρια από το δέρμα της. Βέβαια, το πρώτο κατούρημα της μέρας είναι γεμάτο θρεπτικά, τα οποία συγκεντρώνονται όλη τη νύχτα. Και έτσι ξεκίνησε το πείραμά της… 

Πήγαινε κάθε μέρα στο μπάνιο, άφηνε τις πρώτες σταγόνες να φύγουν στην λεκάνη και το υπόλοιπο το μάζευε σε ένα βαμβακερό πανάκι, το οποίο έτριβε στο πρόσωπό της. Φοβόταν πολύ για την οσμή και έτσι ρωτούσε κάθε μέρα την αδερφή της αν μυρίζει τίποτα παράξενο.

Η αδερφή της περιέγραφε την οσμή ως γλυκιά και ευχάριστη! Μετά από μία εβδομάδα όμως άρχισε να ανησυχεί γιατί το δέρμα της άρχισε να χειροτερεύει – πολύ.

Αυτή η θεραπεία φαινόταν σαν μία απάτη. Έτσι, σταμάτησε το πείραμα και μίλησε με έναν ειδικό. Εκείνος της είπε πως τα ούρα είναι πιθανόν να ερεθίσουν το δέρμα εάν βάζεις πάρα πολύ. Αλλά μετά συνέβη κάτι πολύ παράξενο: το ξηρό δέρμα που είχε σχηματιστεί έπεσε και από κάτω το δέρμα που βγήκε ήταν πολύ απαλό και λείο.

Όπως είδε, τα ούρα της είχαν προκαλέσει έντονη απολέπιση. Θα πρότεινε όμως αυτή τη θεραπεία και σε άλλους;

Όχι. Παρόλο που δουλεύει, δεν είναι και η πιο αποτελεσματική μέθοδος: τα ούρα αποτελούνται κυρίως από νερό και 5% ουρία. Υπάρχουν όμως κρέμες με 10% ουρία ή και περισσότερη και έτσι είναι πιο αποτελεσματικές.

Εσείς θα την δοκιμάζατε αυτή την θεραπεία;

Credit: hefty.co

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας