Έκοψε τα Λεμόνια σε Φέτες και τα έβαλε στην Κατάψυξη. Μόλις Μάθετε τον Λόγο, θα το Κάνετε και Εσείς!

Τα λεμόνια είναι από τα πιο θρεπτικά και ωφέλιμα τρόφιμα. Συμβάλλουν στην υγεία και προλαμβάνουν πολλές ασθένειες. Περιέχουν ένα μοναδικό συστατικό, τα λεμονοειδή, τα οποία προλαμβάνουν αποτελεσματικά τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, ειδικά του καρκίνου του μαστού.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα και συνιστάται η συχνή κατανάλωση τους. Ωστόσο, λίγοι ξέρουν ότι η φλούδα του λεμονιού είναι η πιο πλούσια πηγή των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών του.

Πέρα από τις ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες της, η φλούδα του λεμονιού αποτοξινώνει το σώμα και το προστατεύει από βακτήρια, μύκητες, παράσιτα και σκουλήκια.

Θα σας αποκαλύψουμε έναν απλό αλλά νόστιμο τρόπο να καταναλώσετε αυτό το ευεργετικό φρούτο – καταψύχοντας το. Πρέπει πρώτα να πλύνετε τα λεμόνια καλά και μετά να τα βάλετε στην κατάψυξη, ή για να επιταχύνετε την διαδικασία, μπορείτε πρώτα να τα κόψετε σε μικρά κομμάτια και να τα καταψύξετε στην συνέχεια.

Όταν τα λεμόνια παγώσουν πλήρως, τρίψτε τα και προσθέστε τα στο επιδόρπιο, στο παγωτό, το smoothie ή την σαλάτα σας. Έτσι θα εμπλουτίσετε την γεύση του φαγητού σας και θα επωφεληθείτε από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Credit: healthyfoodhouse.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας