Μήπως σιχαίνεσαι να φας την Πέτσα από το Κοτόπουλο; Μεγάλο Λάθος! Σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ο,τι Καλύτερο για την υγεία σου!

Οι γιατροί, είναι ενάντια στην αφαίρεση της πέτσας από το κοτόπουλο. Πλέον, μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς ενοχές!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ενώ ψήνουν την πέτσα από το κοτόπουλο, στη συνέχεια την βγάζουν λόγο δίαιτας. Αυτό όμως δεν έχει κανένα νόημα.

Συνήθως, ο κόσμος δεν τρώει το λίπος γιατί θέλει να αποφύγει τα τράνς λιπαρά που περιέχονται στα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα οποία συμβάλουν στην υψηλή αρτηριακή πίεση και τη συσσώρευση της αρτηριακής πλάκας.

Ωστόσο, τα μονοακόρεστα λίπη όπως αυτά που βρίσκονται στα λιπαρά ψάρια και το αβοκάντο είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία του εγκεφάλου. Επίσης, τα ακόρεστα λιπαρά, όπως είναι το λίπος που βρίσκεται στην πέτσα του κοτόπουλου, περιέχει ωμέγα-6 λιπαρά οξέα τα οποία είναι πολύ ευεργετικά.

Με το να βγάζετε την πέτσα από το κοτόπουλο, το μόνο που πετυχαίνετε είναι να αφαιρείτε 50 θερμίδες. Παρόλα αυτά, δεν είναι οι θερμίδες αυτό που πρέπει να σας ενδιαφέρουν, αλλά η σωστή λειτουργία του μεταβολισμούς σας.

Η πέτσα του κοτόπουλου, προσδίδει γεύση χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα παραπάνω. Με το να την αφήσετε επάνω, απαλλάσσεστε από την προσθήκη υπερβολικού αλατιού και από σάλτσες με υψηλή περιεκτικότητα σε συνθετικά σάκχαρα και μεταποιημένα σιρόπια. Είναι γευστικό και από μόνο του!

Credit: Shareably

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας