Σπάει τα αυγά και τα βάζει σε μία παγοθήκη. Ο λόγος; Απίστευτο!

Tα αυγά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό φαγητών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κρέμες, πίτες, γλυκά και πολλά άλλα.

Είτε σας αρέσουν χτυπημένα, τηγανιτά ή βρασμένα, σίγουρα υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

Στο βίντεο που ακολουθεί, σας δείχνουμε τους τρεις πιο αγαπημένους μας τρόπους για να φτιάξετε αυγά, ο ένας πιο πρωτότυπος από τον άλλο.

Για να τα διατηρήσετε πιο πολύ καιρό, σπάστε τα και βάλτε τα σε μία παγοθήκη πρώτα. Το να τα παγώσετε είναι πολύ καλή μέθοδος για όταν έχετε πολλά και φοβάστε μην σας χαλάσουν.

Άλλη τεχνική είναι να τα βράζετε και να τα κόβετε στη μέση πριν βγάλετε τα τσόφλια. Έτσι θα έχετε δύο τέλεια μισά και μια πιο εύκολη δουλειά καθαρίζοντάς το.

Τέλος, σπάστε ένα αυγό και ρίξτε σε ένα μικρό μπολ. Ρίξτε λίγο πιπέρι και τυρί από πάνω και βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό. Θα γίνει τέλειο!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα