Ρίχνει τα Παγωμένα Κεφτεδάκια σε μία Ηλεκτρική Γάστρα και προσθέτει 2 Υλικά. Το αποτέλεσμα; Πεντανόστιμο!

Δεν είμαι καταπληκτική μαγείρισσα, αλλά είμαι φοβερή στο να βρίσκω μικρά κόλπα που κάνουν να φαίνομαι ότι είμαι.

Για παράδειγμα, μερικές φορές αναμιγνύω κάτι γλυκό σε ένα πιάτο που είναι παραδοσιακά αλμυρό- π.χ. προσθέτω σταφίδες σε ρολό – μπορεί να είναι κάτι απροσδόκητο που μετατρέπει ένα συμβατικό γεύμα σε αξιομνημόνευτο.

Όχι μόνο εκπλήσσονται οι άνθρωποι όταν αναμιγνύω μια γνώριμη γεύση φαγητού σε κάτι νέο και συναρπαστικό, αλλά αυτή η μικρή αλλαγή συνήθως μου εξοικονομεί και χρήματα.

Αυτό γίνεται επειδή συνήθως προσθέτω ένα συστατικό που έχω ήδη στο σπίτι, όπως η καστανή ζάχαρη ή η σοκολάτα.

Μία ευχάριστη συνταγή για πάρτυ που έχω πρόσφατα ανακαλύψει είναι αυτά τα λαχταριστά κεφτεδάκια. Δεν είναι μόνο νόστιμα, αλλά είναι απίστευτα εύκολο να γίνουν – και επιπλέον να αξιοποιηθεί κάτι που πάντα έχετε στο σπίτι: ζελέ σταφυλιού!

Για να κάνετε αυτά τα απίστευτα μικρά κεφτεδάκια στο σπίτι, φροντίστε να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή, και παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί:

Συστατικά:

1 Σακούλα κατεψυγμένα, πλήρως ψημένα κεφτεδάκια (περίπου 50 τεμάχια)

2 φλιτζάνια σάλτσα μπάρμπεκιου

2 φλιτζάνια ζελέ σταφυλιού

Οδηγίες:

Προσθέστε τους κεφτέδες, τη σάλτσα μπάρμπεκιου, και το ζελέ σε μια χύτρα ταχύτητας.

Μαγειρέψτε σε μεγάλη φωτιά για τρεις ώρες.

Περάστε τα κεφτεδάκια σε σουβλάκι.

Απολαύστε το!

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα