Πεντανόστιμη Συνταγή με Γεμιστά Αυγά

Αν είστε λάτρεις των αυγών, τότε θα ξετρελαθείτε με αυτή την πρωτότυπη συνταγή με γεμιστά τηγανητά αυγά! Είναι κάτι ξεχωριστό, που μπορείτε να προσφέρετε ως μεζέ ή συνοδευτικό σε ένα μεγάλο τραπέζι, και αναμφίβολα οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν!

Θα χρειαστείτε:

  • 4 κ. σ. μαγιονέζα
  • 2 κ. σ. μουστάρδα
  • 1 κ. σ. καυτερή σος
  • αλάτι και πιπέρι
  • 12 αυγά
  • λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

1. Αρχικά βράζετε τα αυγά μέχρι να βγουν σφιχτά. Καθαρίστε τα, και στη συνέχεια κόψτε τα στη μέση. Σε ένα μπολ αφαιρέστε τους κρόκους και αφήστε ξεχωριστά τα ασπράδια.

2. Στη συνέχεια, θα ασχοληθούμε με τα ασπράδια. Βουτήξτε τα σε αλεύρι, μετά σε χτυπημένο αυγό, και έπειτα σε τριμμένη φρυγανιά. Βάλτε τα ένα βαθύ τηγάνι για να τηγανιστούν σε μπόλικο λάδι, μέχρι να αποκτήσουν χρυσό χρώμα.

3. Όσο τηγανίζονται τα ασπράδια, στο μπολ με τους κρόκους προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

4. Μόλις τηγανιστούν τα ασπράδια, αφήστε τα σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και στη θέση του κρόκου προσθέστε μια κουταλιά από το μείγμα του μπολ. Γεμίστε όλα τα ασπράδια και καλή σας όρεξη!

Παρακολουθήστε και το βίντεο που ακολουθεί για την εκτέλεση. Θα δοκιμάσετε την συνταγή; Αν ναι, αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: awm.com

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα