Αρχικά φαίνεται σαν μια συνηθισμένη Τούρτα Γάμου. Όταν όμως την Γυρίσουν από την Πίσω Πλευρά; Θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα σε ένα γάμο, είναι η επιλογή της τούρτας. Οι νεόνυμφοι Kia Parsons και Billy Bunnings αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα: ήθελαν εντελώς διαφορετικά πράγματα για τον γάμο τους.

Η Kia ήθελε μια μεγάλη, λευκή, παραδοσιακή και κομψή τούρτα. Από την άλλη πλευρά, ο αρραβωνιαστικός της είναι φανατικός των κόμικς και ήθελε μια τούρτα με τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα ή κακοποιό.

Και οι δυο τους συμβιβάστηκαν και κατέληξαν σε μια τούρτα που τα εμπεριείχε και τα δύο. Εννοείται πως η ιδέα του Billy έχει γίνει viral!

Όταν οι καλεσμένοι αντίκρυσαν για πρώτη φορά τη γαμήλια τούρτα στο γάμο τους στην Αγγλία, στις 14 Αυγούστου, είδαν απλά μια απλή τούρτα με ένα κομψό λευκό floral σχέδιο. Έμοιαζε με την τούρτα των ονείρων της Kia.
Αλλά όταν τους είπαν να γυρίσουν την τούρτα από την άλλη…

Στην πίσω πλευρά της τούρτας, το λευκό σχέδιο έμοιαζε με κουρτίνα. Κάτω από την κομψή διακόσμηση, ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό – μια τούρτα που έμοιαζε με σούπερ ήρωα! Κάθε ένα από τα τέσσερα στρώματα, δημιουργήθηκε για να μοιάζει με ένα διαφορετικό χαρακτήρα κόμικ: Captain America, Spider-Man, Batman και Iron Man.

Ήταν μια έξυπνη έκπληξη, που έκανε την τούρτα να δείχνει μοναδική! Η φωτογραφία του κέικ έγινε viral μέσω του διαδικτύου και μερικοί άνθρωποι αγάπησαν αυτή την περίεργη ιδέα:

«Η ημέρα του γάμου και η τούρτα, είναι μια έκφραση της προσωπικότητας και του ύφους του ζευγαριού. Οι καλεσμένοι τους θα μιλούν για αυτή την τούρτα για πολύ καιρό!»

Σε άλλους όμως, δεν άρεσε αυτή η «μη παραδοσιακή» ιδέα για μισή – μισή γαμήλια τούρτα:

«Είναι απολύτως γελοίο! Να κάνετε τους γάμους σας όπως συνηθίζεται να γίνονται, όχι για να κάνετε τη διαφορά».

Credit: TipHero

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα