10 συναρπαστικά πράγματα για το φαγητό που πολύ λίγοι τα γνωρίζουν.

Πολλά πράγματα που κάνουμε καθημερινά κρύβουν αμέτρητα μυστήρια, τα οποία προσπαθούν να λύσουν οι επιστήμονες, αλλά και οι απλοί άνθρωποι. Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε σήμερα να μοιραστούμε μαζί σας μερικά απίστευτα πράγματα για το φαγητό. Σας παρουσιάζουμε 10 συναρπαστικά, ενδιαφέροντα και παράξενα πράγματα για το φαγητό που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Πιπεριές τσίλι

Το χρώμα της πιπεριάς δεν λέει τίποτα για τη γεύση του. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι το μέγεθος: όσο πιο μικρή είναι η πιπεριά, τόσο πιο καυτερή θα είναι.

Μπανάνες

Μπορεί να σας φανεί ανόητο, αλλά η μυρωδιά του ανθρώπου που έφαγε πρόσφατα μια μπανάνα προσελκύει τα κουνούπια. Κουνούπια γιατί μας το κάνετε αυτό;

Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι ένα πολύ απρόβλεπτο φρούτο.

Πτηνά και αβοκάντο

Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε αβοκάντο σε πτηνά! Ακόμα και αν το ζητάνε επίμονα. Το αβοκάντο είναι δηλητηριώδες για τα περισσότερα πτηνά.

Βαρύτητα

Η βαρύτητα έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και συνεχώς παίζει μαζί σας, ειδικά όταν θέλετε να βάλετε νερό.

Εμφιαλωμένο νερό

Σε καθένα από αυτά τα μπουκάλια το νερό είναι διαφορετικό! Ποτέ δεν θα βρείτε δύο παραγωγούς εμφιαλωμένου νερού με το ίδιο νερό.

Χρωστικές ουσίες και παιδιά

Οι χημικές χρωστικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν υπερκινητικότητα στα παιδιά. Ειδικά τα κόκκινα και κίτρινα χρώματα.

Καφές

Οι κόκκοι του καφέ στην πραγματικότητα δεν είναι κόκκοι, αλλά μούρα από το δέντρο του καφέ! Αντί να λέτε πως πίνετε καφέ, μπορείτε να λέτε πως πίνεται χυμό μούρων.

Τυρί Καμαμπέρ

Το τυρί καμπαμπέρ είναι καλό να καταναλώνεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ημερομηνία λήξης, αλλά σε καμία περίπτωση μετά από αυτήν.

Σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα κάνει καλό στην υγεία σας. Ένα μικρό κομμάτι μαύρης σοκολάτας πριν το φαγητό θα βελτιώσει τα επίπεδα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα φάτε υπερβολικά πολύ φαγητό και θα αισθανθείτε χορτασμένοι.

Το κύριο μυστικό του φαγητού

Όλα τα φαγητά είναι πιο νόστιμα το βράδυ.

Πηγή: tilestwra.com

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα