Τα μήλα μαυρίζουν σε δευτερόλεπτα αφότου κοπούν. Με αυτό το κόλπο θα τα διατηρείτε φρέσκα για 24 ώρες τουλάχιστον.

Τα μήλα που έχουν μαυρίσει λίγα λεπτά αφότου τα έχουμε κόψει, μπορεί να είναι το ίδιο νόστιμα, αλλά σίγουρα δε μοιάζουν τόσο “ελκυστικά” όσο στην αρχή.

Το tip που θα σας δείξουμε σήμερα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στα μήλα, όσο και στα αχλάδια, ακόμη και στις πατάτες!

Μάθετε πως να διατηρήσετε το χρώμα τους, στο βίντεο που ακολουθεί:

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα