Μόλις δείτε αυτόν τον εκπληκτικό τρόπο για να φτιάχνετε τοστ, θα πετάξετε την τοστιέρα σας στα σκουπίδια!

Εάν πρόκειται να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να φτιάξετε ένα τοστ με τυρί, τότε πρέπει να το κάνετε σωστά. Εάν δεν το κάνετε, απλά δεν αξίζει τον κόπο η προσπάθεια και ουσιαστικά σπαταλάτε το χρόνο σας και τα υλικά!

Υπάρχουν μερικοί άγραφοι κανόνες για να φτιάξετε το κατάλληλο τοστ με τυρί, αν θέλετε να γίνει νόστιμο. Πρώτα απ’ όλα, ποτέ μην προσπεράσετε τα βασικά υλικά, τα οποία είναι το τυρί, το βούτυρο και το ψωμί. Ενώ αυτά είναι τα βασικά υλικά για αυτό το σνακ, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Με μερικά απλά κόλπα, μπορείτε να μετατρέψετε ένα κλασικό τοστ με τυρί σε ένα γκουρμέ σνακ που θα λιώνει στο στόμα σας με κάθε δάγκωμα!

Αυτή η συνταγή διατηρεί την κλασική γεύση του τοστ, ενώ την πηγαίνει σε ένα παραπάνω επίπεδο! Το βίντεο, σας δείχνει ακριβώς πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το σνακ και δεν χρειάζεται να είστε τρομεροί μάγειρες για να το κάνετε. Εάν ακολουθήσετε το βίντεο, θα καταλήξετε με ένα τραγανό τοστ με λιωμένο τυρί να βγαίνει από το εσωτερικό του. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τέλειο και εύκολο από αυτό. Είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει και δεν μπορεί τίποτα να πάει στραβά. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να το κάνετε:

Συστατικά:

  • Πραγματικό βούτυρο
  • Άσπρο ψωμί
  • Τυρί Cheddar

Διαδικασία:

1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά λιώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα βουτύρου.

2. Τοποθετήστε δύο φέτες από άσπρο ψωμί του τοστ στο τηγάνι και ρίξτε επάνω στη μια φέτα τυρί cheddar.

3. Αναποδογυρίστε την σκέτη φέτα επάνω σε αυτή με το τυρί και στη συνέχεια ρίξτε επάνω στην ζεστή βουτυρωμένη πλευρά, άλλη μια στρώση τυριού.

4. Προσθέστε λίγο περισσότερο βούτυρο στο τηγάνι και στη συνέχεια γυρίστε το τοστ έτσι ώστε το τυρί να είναι στραμμένο προς το βούτυρο.

5. Πάρτε λίγο περισσότερο cheddar και τοποθετήστε το στην πλευρά που απέμεινε. Στη συνέχεια, ρυθμίστε τη θερμότητα έτσι ώστε το ψωμί σιγά-σιγά να γίνει τραγανό. Μεσαία-χαμηλή θα πρέπει να είναι η φωτιά, προσέξτε να μην το κάψετε. Μετά από περίπου 3 ή 4 λεπτά, βάλτε το ξανά και κάντε τραγανή και την άλλη πλευρά.

Απολαύστε την νόστιμη δημιουργία σας!

Credit: Sun-gazing

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα