Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο.Εκεί που η γεύση συναντά την παράδοση!

Στο σταυροδρόμι της γεύσης με την παράδοση και την υψηλή ποιότητα στέκεται για πάνω από 15 χρόνια το Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο.

Από το 1998 στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησε το ονειρικό ταξίδι Πολίτικων γεύσεων και μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει χιλιάδες κόσμου που συρρέει από όλη την Αθήνα για να ανακαλύψει συνταγές που έρχονται από την Πόλη.

Αυτό που ξεχώρισε το Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο δεν ήταν μόνο η σχέση τιμής/ποιότητας, αλλά και οι άνθρωποι του. Ζεστοί, φιλόξενοι, ευγενικοί και πάντα προσιτοί να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η εξυπηρέτηση, το κλίμα, οι γεύσεις και φυσικά το άριστο περιβάλλον σε κάνουν να νιώθεις απευθείας σαν το σπίτι σου και σου δημιουργούν ένα κλίμα που σπάνια συναντάς.
Μέσα στις πολλές επιλογές του καταλόγου ξεχωρίζουν τα χειροποίητα ντολμαδάκια γιαλαντζί, το χιουνκαρ μπεγεντι, το γιαουρτλου κεμπαμπ, η γεμιστή πατάτα και η πίτα Καισαρείας. Το ταμπουλέ, το εσμέ και το χούμους είναι τα πλέον αναγνωρίσιμα πιάτα και προτείνονται ανεπιφύλακτα.

Ο χώρος είναι προσεγμένος και σχεδιασμένος για να φιλοξενήσει και βαφτίσια, γάμους και εταιρικά γεύματα. Μέσα στην εβδομάδα το Μικρασιατικό Μεζεδοπωλείο αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ιδιαίτερη έξοδο, με Live Μουσικές βραδιές τις Παρασκευές και τα Σάββατα, ενώ απο αρχές Νοέμβρη τα Live συνεχίζουν και Κυριακές μεσημέρι!

Η μαγεία πίσω από το Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο κρύβεται στην ιστορία του και στις παραδόσεις του που έφερε από την Μικρά Ασία ο ιδιοκτήτης του και μάγειρας, Αβραάμ. Γεύσεις και συνταγές που φυλάχτηκαν καλά από την γιαγιά του έως στα πιάτα που θα βρείτε στο μαγαζί.

Για περισσότερα μπορείτε να καλέσετε στο: 210 2510 007
Η να μπείτε στην ιστοσελίδα εδώ: http://www.mikrasiatiko.com/
Και μην ξεχάσετε να κάνετε Like στο Facebook εδώ!

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα