Με Αυτό το Έξυπνο Κολπάκι, θα Κάνετε τα Τέλεια Μπιφτέκια. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Το μπάρμπεκιου μπορεί να είναι αγχωτικό, καθώς τα πράγματα μπορούν να γίνουν αρκετά ακατάστατα, να ξεφύγουν από τον έλεγχο και να κοστίσουν ακριβά. Τα παρακάτω tips για μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή όμως, θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, ελαχιστοποιώντας το κόστος και αυξάνοντας τη νοστιμιά!

1) Δεν έχετε cooler; Χρησιμοποιήστε ένα trailer!
Επειδή δεν έχετε cooler δεν σημαίνει πως ήρθε το τέλος του κόσμου! Πάρτε ένα trailer, ρίξτε μέσα πάγο και στη συνέχεια τοποθετήστε τα ποτά σας. Θα λειτουργήσει εξίσου καλά και θα μπορείτε να το μετακινείτε.

2) Πανδαισία με κρεμμύδι
Η γεύση του κρεμμυδιού στα ψητά σχάρας είναι σίγουρα το υλικό πέντε αστέρων που δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπάρμπεκιου! Τρίψτε με κρεμμύδι τη σχάρα σας μόλις ζεσταθεί κι έτσι τα ψητά σας δεν θα κολλάνε και θα έχουν και υπέροχη γεύση!

3) Δάχτυλα που κολλάνε
Ένα κλασικό πρόβλημα με το μπάρμπεκιου είναι τα κολλώδη δάχτυλα που αγγίζουν τα πάντα. Ένας απλός νεροχύτης ή κάδος πλύσης σε κοντινή απόσταση θα λύσει το πρόβλημα αμέσως!

4) Δίσκος για τα καρυκεύματα
Απλά τοποθετήστε τα καρυκεύματά σας σε ένα ταψάκι για muffin, για καλύτερη οργάνωση και πιο εύκολη εξυπηρέτηση.

5) Πάντα ζεστή σάλτσα μπάρμπεκιου με λίγο αλουμινόχαρτο
Το να φτιάξετε το δικό σας μπολ από αλουμινόχαρτο είναι εξαιρετικά εύκολο και η σάλτσα σας θα είναι πάντα ζεστή!

6) Βραστό καλαμπόκι
Αν χρειαστεί να κάνετε πολλά καλαμπόκια σούπερ γρήγορα, βάλτε τα στο cooler και ρίξτε βραστό νερό από πάνω. Κλείστε το καπάκι και περιμένετε 30 λεπτά.

7) Σαλάτα σε βάζα
Φρουτοσαλάτα, σαλάτα του Καίσαρα ή ό,τι άλλο θέλετε να σερβίρετε, σίγουρα θα σας βολέψει όλους ένα μεγάλο γυάλινο βάζο. Αυτό θα κρατήσει μακριά τις μύγες, διατηρώντας τις σαλάτες σας δροσερές!

8) Βρώμικα πιάτα
Πάρτε μια μεγάλη λεκάνη για να συγκεντρώνετε όλα τα βρώμικα πιάτα σε ένα σημείο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσα σας λείπουν αυτή τη φορά.

Credits: AWM

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα