Αυτός ο μπαμπάς φτιάχνει τα πιο δημιουργικά γεύματα για τα παιδιά του!

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς πρέπει να γίνουν δημιουργικοί ώστε να πείσουν τα παιδιά τους να κάνουν κάτι.


Ο Beau Coffron είναι πατέρας δυο υπέροχων παιδιών από το Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α, εργάζεται σε δουλειά πλήρους απασχόλησης και έχει την ικανότητα να φτιάχνει ενδιαφέροντα και ξεχωριστά θέματα φαγητού για τα παιδιά του.

Δείτε μερικά από αυτά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Despicable Me 2

Μικρό μου πόνι

Σίγουρα μοιάζει νόστιμο.

Star Wars μεσημεριανό με Stormtrooper

Ο άνδρας δήλωσε στο BuzzFeed πως: «Δεν είχα κανένα καλλιτεχνικό περιβάλλον αλλά εμπνεύστηκα όταν ξεκίνησα να φτιάχνω το μεσημεριανό της κόρης μου. Πριν 2 χρόνια πήγε στον παιδικό σταθμό και ήθελα να ξέρει ότι την σκέφτομαι.»

«Είδα στο ίντερνετ τι έκαναν κάποιες μητέρες και σκέφτηκα, γιατί να μην το κάνω και εγώ; Αν και με το ζόρι ζωγράφιζα ακόμη κι ένα ραβδί.»

Inside Out

Halloween

Φυσικά ο Beau δεν άφησε την έλλειψη εμπειρίας να τον σταματήσει. Κάθε Κυριακή βράδυ φτιάχνει τα γεύματα των παιδιών του.

«Θέλω να είναι ξεχωριστά και απρόβλεπτα. Αν τα έκανα κάθε μέρα κάποια στιγμή θα τα βαριόντουσαν και επιπλέον δεν έχω την ενέργεια και τον χρόνο για να τα φτιάχνω καθημερινά.» συμπλήρωσε.

Big Hero 6

Ο Mickey και η Minnie

Sesame Street

«Όλα μου τα γεύματα είναι εμπνευσμένα από αυτά που βλέπουν και διαβάζουν τα παιδιά μου. Όταν ενδιαφέρονται πραγματικά για κάτι, σχεδιάζω ένα γεύμα σχετικά με αυτό. Πραγματικά με βοήθησε να δίνω περισσότερη σημασία σε αυτά που τους ενδιαφέρουν.»

Θέμα με δεινοσαύρους

Παρίσι

Ο ίδιος ξέρει πως τα περίπλοκα πράγματα δεν είναι για όλους αλλά αξίζει να προσπαθήσει.

«Πιστεύω πως πρέπει να κάνετε το φαγητό τους παιδιού σας οπότε γιατί δεν ετοιμάζεται μέσα σε 20 λεπτά κάτι πιο διασκεδαστικό για να θυμάται; Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν επιπλέον χρόνο για να πάνε γυμναστήριο, να δουν τηλεόραση ή να μπουν στο ίντερνετ. Εγώ προτίμησα να περάσω το χρόνο μου έτσι.»

The Nightmare Before Christmas

Frozen

Teenage Mutant Ninja Turtles

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε και εσείς κάτι παρόμοιο επισκεφτείτε το blog του Beau για να δείτε αναλυτικά τον τρόπο δημιουργίας τους.
[πηγή]

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα