Αγόρασε δύο διαφορετικά κομμάτια κρέας, αλλά δείτε τι έκανε με αυτό στα αριστερά…

Για τους λάτρεις του κρέατος, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι ένα καλό κομμάτι είναι συχνά και πολύ ακριβό, αλλά με αυτό το τρικ θα μπορέσετε να μετατρέψετε οποιοδήποτε κομμάτι σε μια λαχταριστή μπριζόλα που θα σας τρέχουν τα σάλια!

Για το πιο σκληρό κρέας, το μυστικό είναι να το κόβετε κάθετα προς τις μυϊκές ίνες και αυτό ακριβώς μας δείχνει το νέο βίντεο του America’s Test Kitchen: πως να κόβουμε σωστά το κρέας ώστε να το απολαμβάνουμε περισσότερο.

Ο Dan χρησιμοποιεί ένα CT3 Texture Analyzer για εξακριβώσει πόση δύναμη χρειάζεται για να δαγκώσει κάποιος το κρέας και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα!

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα