Έσκαψε το καρπούζι και πρόσθεσε 2 “μαγικά” υλικά! Το αποτέλεσμα; ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Φέτος το καλοκαίρι είπαμε να κάνουμε τη διαφορά! Βαρεθήκαμε τις κλασσικές μπύρες και το κρασί. Θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό επιτέλους!

Καλωσήρθατε στον κόσμο του “σφηνάκι-ζελέ”, όπου συνδυάζει τα αγαπημένα μας παιδικά γλυκά με το αγαπημένο μας ενήλικο ποτό!

Αρχικά, κόψτε ένα καρπούζι στη μέση.

Αφαιρέστε το εσωτερικό του (μη το πετάξετε όμως! Φάτε το μην πάει χαμένο!) και γεμίστε τα δύο μισά κομμάτια με το ζελέ της επιλογής σας και βότκα!

* Σημείωση: επειδή η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη, θα χρειαστείτε περισσότερη ζελατίνη για να είναι συμπαγές το τελικό αποτέλεσμα.

Αφήστε το να “κάτσει” και στη συνέχεια κόψτε το σε κομμάτια.

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα