«Ζούμε με ελεημοσύνη»: Αγνώριστη σήμερα η Δήμητρα Μαργέτη βγήκε από τη φυλακή χώρισε και προσπαθεί να ζήσει τα παιδιά της

Το 1993, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο η υπόθεση της Παλλήνης, με τις δυο δολοφονίες. Μια από τις σατανίστριες, ήταν και η Δήμητρα Μαργέτη. Τον Δεκέμβριο του 1993, η 16χρονη τότε συνελήφθη με τον Ασημάκη Κατσούλα και τον Μάνο Δημητροκάλη.

Πλέον, βέβαια, έχει αποκηρύξει τον σατανισμό και έχει αποφυλακιστεί από το 2005.

Δήμητρα Μαργέτη: Πως είναι σήμερα η σατανίστρια του ’93;

Σήμερα ζει μια κανονική ζωή, παντρεύτηκε, απέκτησε δύο παιδιά, αλλά, πλέον, όπως υπογραμμίζει στη Espresso, ζει τη δική της προσωπική κόλαση.

H «σατανίστρια της Παλλήνης» παντρεύτηκε έναν υπερεργολάβο οικοδομών και έκαναν δύο παιδιά, αλλά, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, έπειτα από πολλά προβλήματα, ο γάμος διαλύθηκε και το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια.

Η Δήμητρα Μαργέτη προσέφυγε πριν κάποια χρόνια στο πρωτοδικείο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της.

Όπως είχε δηλώσει: «Δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως».

Η ίδια δηλώνει ότι εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι και προσθέτει: «Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό. Ζούμε με ελεημοσύνη».

Όπως σημειώνει ο σύζυγός της «παλιά δούλευα ως υπεργολάβος, αλλά πλέον δεν έχω τίποτα. Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;».

Τέλος, ο αδερφός του, στην προσπάθειά του να τον υποστηρίξει, κατηγόρησε τη Δήμητρα Μαργέτη, τονίζοντας «άμα παραγγέλνει ντιλίβερι, που να μείνουν λεφτά;».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα