«Ζητούμε και απαιτούμε Δικαιοσύνη»: Ξεσπά ο πατέρας του Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι

Το 2017 ο 11χρονος Μάριος έχασε την ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του στο Μενίδι. Ο πατέρας του, μετά από έξι χρόνια ξεσπά για την εγκληματικότητα στην περιοχή και ζητά «έστω και τώρα, Δικαιοσύνη».

Τι ανέφερε ο πατέρας του 11χρονου παιδιού

«Έχουν βρεθεί δύο άτομα που η αστυνομία τα θεωρεί ως υπεύθυνα. Παραδέχθηκαν ότι ο ένας έριξε με καραμπίνα και ο άλλος με εννιάρι όπλο. Ο Μάριος έχει σκοτωθεί από εννιάρι όπλο. Εγώ το λέω χρόνια ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου» είπε αρχικά ο κ. Θανάσης Σουλούκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όταν έμαθε ότι αυτοί οι δύο άνδρες θα καθίσουν στο εδώλιο για τη δολοφονία του παιδιού του.

«Ζητούμε και απαιτούμε Δικαιοσύνη. Έστω και τώρα, έστω και αργά. Έφυγε ένα παιδί 11 ετών. Μια οικογένεια διαλύθηκε, το παιδί χάθηκε, αλλά εμείς υπάρχουμε και ζούμε» συνέχισε συγκινημένος και επέρριψε «μεγάλες ευθύνες στην Αστυνομία και στην Πολιτεία».

Όπως επισήμανε ο κ. Σουλούκος μιλώντας για τους δύο κατηγορούμενους «αυτοί θα μπουν στην φυλακή και μετά από 10 χρόνια θα βγουν, μπαινοβγαίνουν στην φυλακή για άλλες υποθέσεις. Το θέμα είναι ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα μας. Σε καλοκαιρινή γιορτή παιδιών έγινε ότι έγινε. Έτυχε να είναι ο Μάριος, μπορούσε να είναι άλλο παιδί. Έξι χρόνια μετά οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν βροχή» συγκλονίζει ο πατέρας του Μάριου.

«Πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό στο Μενίδι. Είναι καθαρά θέμα χρόνου πότε θα θρηνήσουμε την επόμενη ανθρώπινη ζωή. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κάνω αγώνα για να μη βρεθεί άλλος στη θέση που βρέθηκα εγώ» καταλήγει ο κ. Σουλούκος.

Δείτε το video


Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της