‘Ζητώ ένα σπίτι’: Ο Σπαραγμός της μάνας και το μαρτύριο της κυρίας Ροδούλας 1 χρόνο μετά τον άδικο θάνατο του γιού της

Πάρος: Σπαραγμός στο μνημόσυνο του Αργύρη – Ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της μάνας;
Σπάραξε η χαροκαμένη μάνα η κυρία Ροδούλα στο ετήσιο μνημόσυνο του γιού της Αργύρη που πριν ένα χρόνο έφυγε άδικα από τη ζωή σε τροχαίο.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο της Παροικιάς Πάρου να συμπαρασταθούν στην γνωστή πλέον σε όλους κυρία Ροδούλα, την μάνα η οποία εκτός τη βασανισμένη της ζωή, μία ζωή πάνω σε ένα καροτσάκι λόγω των κινητικών προβλημάτων της, την χτύπησε με τον πιο σκληρό τρόπο η μοίρα παίρνοντας τον μονάκριβό της γιο.

Καθοριστική η βοήθεια σε αυτή τη μάνα, της Γιωργίας Πάσσου από την ΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΗΣ, μία διαδικτυακή ομάδα η οποία βοηθάει όποιον έχει ανάγκη. Εδώ και αρκετό καιρό η κυρία Πάσσου συμπαραστέκεται στην κυρία Ροδούλα και τη βοηθάει με κάθε τρόπο.

Έτσι και σήμερα εκτός του ότι πήγε σπίτι της με το δικό της αυτοκίνητο και την έφερε στο κοιμητήριο, διοργάνωσε μαζί με φίλους και συγγενείς το μνημόσυνο διότι όπως θα δείτε και στο βίντεο η άτυχη αυτή γυναίκα δεν ήταν σε θέση να κάνει τίποτα από το να θρηνεί για τον αδικοχαμένο γιό της.

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικά στιγμιότυπα για να δει ο κόσμος πόσο πόνο ψυχής έχει και πόσο πολύ έχει ανάγκη την συμπαράσταση όλων μας.

Εδώ και ένα χρόνο εκλιπαρεί μέσω ίντερνετ αλλά και μέσω τηλεόρασης να βρεθεί ένα σπίτι στην Παροικιά ώστε να μπορεί να πηγαίνει με το καροτσάκι της να βλέπει τον γιό της αλλά μέχρι στιγμής καμία τύχη. Το μόνο που ζητάει, κάτι που ζητάει ένας απλός κάτοικος της Πάρου , να ενοικιάσει ένα δωμάτιο και να το πληρώνει όσο θα το πλήρωνε οποιοσδήποτε άλλος.

Διπλωμένη πάνω στον τάφο του γιού της σπαράζει και παρακαλάει όλα αυτά να είναι ένας εφιάλτης, παρακαλάει να τον δει έστω στο όνειρό της.

Στο τέλος του μνημοσύνου το οποίο συγκινημένος τέλεσε ο πατέρας Στυλιανός, η κυρία Ροδούλα δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις της για αρκετή ώρα.

Ας κάνουμε όλοι για αυτή την ψυχή την μαυρισμένη, ας της σταθούμε σα να ήταν μάνα μας, ας βοηθήσουμε, όλοι μαζί μπορούμε.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»