Ζήτησε διαζύγιο και την ξυλοκόπησε: Στο νοσοκομείο μητέρα 2 παιδιών και Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα, με μια γυναίκα η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι εισαγγελικές Αρχές παραπέμπουν τον επιχειρηματία από τη Λάρισα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα ξυλοκόπησε βάναυσα τη 43χρονη σύζυγό του με αποτέλεσμα να τη στείλει με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το χρονικό του συμβάν

Το συμβάν συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, όταν ο άντρας που είναι γνωστός στην πόλη για την επιχειρηματική δραστηριότητά του, άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του, εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας. Ο λόγος κατά τις ίδιες πηγές, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Η γυναίκα αναμένονταν να χειρουργηθεί. Η κράτηση του συζύγου συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχομένη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Σημειώνεται ότι την ώρα του συμβάντος τα δύο παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, ενώ θα επιληφθεί ψυχολόγος για τη στήριξή τους.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα