Ζαλίζει η τιμή του: Ο πατέρας της Νίνα Φλορ αγόρασε ακίνητο φιλέτο στην «καρδιά» της Αθήνας

Ο Δήμος Βερύκιος, έκανε μια αποκάλυψη το πρωί της Τρίτης μέσα από το Happy Day. Ο δημοσιογράφος γνωστοποίησε πως ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νίνα Φλορ, Τόμας Φλορ αγόρασε ένα υπερπολυτελές ακίνητο στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ηρώδου Αττικού.

Το υπερογκώδεις ποσό

Η τιμή του ακινήτου, σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο, αγγίζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο πεθερός του Φίλιππου, ο Τόμας Φλορ, ο αεροταξιτζής το αγόρασε. Η Vista Jet τι είναι ρε παιδιά; Αεροταξί. Το διαμέρισμα το πήρε ο μπαμπάς της Νίνα Φλορ. Ο μπαμπάς έχει δύο δις εταιρεία. Με δικό του ασανσέρ, βλέπει Αίγινα, Ακρόπολη, τα πάντα όλα! Έχω πάει στο διπλανό! Είχα κάνει κάποτε μια εξυπηρέτηση στον γιο μιας τηλεστάρ που τότε έμενε εκεί με τον σύντροφό της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιο για τον πατέρα της συζύγου του Φιλίππου.

Ποιος είναι ο Τόμας Φλορ

Ο Τόμας Φλορ κατάγεται από την Ελβετία και είναι ο ιδιοκτήτης του αεροπορικού Ομίλου, «VistaJet», τον οποίο ίδρυσε το 2004. Πρόκειται για έναν στόλο 72 ιδιωτικών τζετ που εκτελούν πτήσεις σε 187 χώρες του κόσμου, ενώ ο Όμιλος κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να αυξήσει τα κέρδη του και στην περίοδο της πανδημίας.

Ο Φλορ ξεκίνησε την καριέρα του από την πτωχευμένη σήμερα εταιρεία υπολογιστών και χρηματοοικονομικών Comdisco, έγινε πρόεδρος το 1997 και παραιτήθηκε 7 χρόνια αργότερα για να ξεκινήσει τη VistaJet. Πλέον ο ίδιος παραμένει και σήμερα ιδιοκτήτης του 80% της εταιρείας, η αξία της οποίας αποτιμάται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το να μεγαλώνεις σε μια μικρή ελβετο-γερμανική πόλη ήταν πάντα λίγο αποπνικτικό για τον ίδιο. Όσο κι αν αγαπούσε την οικογένειά του και το περιβάλλον του, σύντομα ονειρεύτηκε μεγαλύτερα, καλύτερα πράγματα. Όπως εξηγεί ο Φλορ, «Ήμουν πάντα πολύ ανταγωνιστικός και είχα ένα κίνητρο να κάνω κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να αμφισβητήσω το σύστημα. Ήθελα να βρω έναν διαφορετικό τρόπο να κάνω πράγματα και να τα κάνω καλύτερα», είχε πει στο αραβικό περιοδικό Enigma.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ninaflohr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα