«Ζαλίζει» η περιουσία του Χατζηγιάννη: Στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, κατέθεσε στο Πόθεν Έσχες την περιουσιακή κατάσταση του και όπως φαίνεται, η λίστα είναι… τεράστια.

Όπως φαίνεται, έχει μια αρκετά μεγάλη περιουσία, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που έφερε ο ίδιος στο φως, μετά την ανάληψη της θέσης του υφυπουργού Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τι έχει στην κατοχή του ο Μιχάλη Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται ιδιοκτήτης με πλήρη κυριότητα διαμερίσματος 117,75 τ.μ στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής το οποίο αγόρασε το 2022 έναντι των 360 χιλ. ευρώ.

Επίσης, διαθέτει μονοκατοικία στη Γλυφάδα 492,26 τ.μ την οποία απόκτησε το 2006. Η αξίας της μονοκατοικίας κατά την απόκτησή της άγγιξε τα 536.11,50 ευρώ και σήμερα φτάνει τα 900.000 ευρώ.

Διαθέτει μονοκατοικία 775,67 τ.μ στην Κύπρο.

Το 2005 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αγόρασε στην Αγλατζία Λευκωσίας ένα σπίτι και το οικόπεδο το οποίο του στοίχισε 125 χιλ. ευρώ.
Στην ίδια περιοχή έχει αποκτήσει από το 2010 ένα ακόμα διαμέρισμα, το οποίο σε πολυκατοικία που έχει χτιστεί από την οικογένειά του.

Στην Κύπρο ο τραγουδιστής έχει επενδύσει και σε γη. Στην περιοχή Παραλίμνι στην Αμμόχωστο διαθέτει από το 2011 κτήμα που του στοίχισε 120 χιλ ευρώ, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα το 2010 προχώρησε στην αγορά τριών εκτάσεων που άγγιξαν συνολικά τα 284.299 ευρώ.

Στο «Πόθεν Έσχες» του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε και το αυτοκίνητό του, ένα SUV 3200 κυβικών που του στοίχισε 20 χιλ. ευρώ.
Επίσης, εμφανίζεται μέτοχος και σε τουλάχιστον έξι εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιάσεων και καλλιτεχνικών υπηρεσιών.

Ο υφυπουργός του νεοσύστατου υπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου διαθέτει επίσης 5 τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Κύπρο με το συνολικό ποσό που δήλωσε να φτάνει τα 425 χιλ. ευρώ.

Ανανέωση μετά τον χωρισμό
Ανανέωση μετά τον χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως ήρθε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς το νέο του εργένικο σπίτι είναι εντυπωσιακό.

Μόνο άνετους και ευρύχωρους καναπέδες, λίγα και καλά έπιπλα με λιτή και απέριττη διακόσμηση, όπου τα μουσικά όργανα, όπως το πιάνο ή η κιθάρα, έχουν τον πρώτο λόγο στον χώρο.

Εκείνο που τραβάει το μάτι στον επισκέπτη με το που μπαίνει στο σαλόνι είναι η minimal τραπεζαρία αλλά και ένας ριγέ τοίχος σε μαύρο και λευκό, ο οποίος αποτελεί και τη μόνη έντονη αισθητική παρέμβαση στον χώρο σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο που ανέβασε μέσα από το σπίτι του ενόψει (τότε) της ανάδειξης του νέου προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου.

Κατά τα άλλα, ο μεγάλος γκρι σε σχήμα Γ καναπές στο σαλόνι, αποτελεί την αγαπημένη γωνιά στο σπίτι του τραγουδιστή και Υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου, όπου απομονώνεται όταν θέλει να γράψει τη μουσική του για το επόμενο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ του.

Για πολλά χρόνια, η προσωπική ζωή του καλλιτέχνη ήταν απόρθητο φρούριο, ειδικά τον καιρό που ήταν σε σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει αλλάξει πολύ. Είναι πιο επιδραστικός στα social media και πλέον ανεβάζει βίντεο ακόμα και μέσα από το σπίτι του όταν θέλει να μοιραστεί μία όμορφη στιγμή του.






Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»