Υπουργοί με μάσκες και ψεύτικα δάκρυα!: «Καταπέλτης» ο πατέρας της Αναστασίας που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Ο πατέρας της Αναστασίας Πλακιάς, που ήταν στο τρένο μαζί με τις ξαδέρφες της, κατήγγειλε ότι δεν έχουν δεχτεί καμία βοήθεια από την πολιτεία και καμία ψυχολογική υποστήριξη, παρά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη.

Τι ανέφερε ο πατέρας της Αναστασίας Πλακιάς

Για την κατάσταση της οικογένειάς του, ανέφερε: «Πολύ πόνο και πολύ θυμό, τι βιώνουμε! Αυτή τη στιγμή μέσα μας, όσο πόνος υπάρχει, άλλος τόσος θυμός υπάρχει. Είναι εφιάλτης. Σκέτος εφιάλτης».

Όσο για το αν η οικογένεια δέχτηκε ψυχολογική υποστήριξη όπως είχε ανακοινωθεί, ο ίδιος απάντησε: «Πλάκα μου κάνετε; Τίποτα. Τίποτα. Ούτε ψυχολογική υποστήριξη, τίποτα. Ούτε τι κάνουν τα μικρά τα παιδιά, τι κάνουμε τι ράνουμε, τίποτα. Ακόμα και σήμερα Θεσσαλονίκη που πήγαμε, για τα πράγματα, μόνοι μας πήγαμε. Όλα τα περνάμε μόνοι μας. Δυστυχώς».

«Μέχρι και όλοι οι άλλοι που ήρθαν μετά, υπουργοί με μάσκες και ψέματα. Τα δάκρυα, ήταν ψέματα. Εμείς ήμασταν καμένοι και αυτοί έρχονταν με μάσκες, να πουλήσουνε; Δεν μπορώ να καταλάβω. … Να τιμωρηθούν όλοι, δεν το συζητάω. Με έναν σταθμάρχη και έναν μηχανοδηγό, ή τι άλλο θέλουν να βγάλουν αυτοί στη φόρα, αυτό δεν μου λέει τίποτα εμένα, σαν γονέας. Σαν γονέας, δεν μου λέει τίποτα αυτό. Πρέπει να μπει κάποια στιγμή, κάποιος μεγάλος μέσα, τέλος. Πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος πιο μεγάλος. Δεν το συζητάμε αυτό. Αυτό, το λένε όλοι οι συγγενείς» πρόσθεσε ο πατέρας ζητώντας δικαίωση για τα αδικοχαμένα κορίτσια.

Μιλώντας για την σχέση των διδύμων με την κόρη του, ο κ. Πλακιάς ανέφερε: «Τρία ήταν. Εμείς τρίδυμα τα λέγαμε. Δεν τα λέγαμε δίδυμα, ήταν τρίδυμα. Αυτά, μεγαλώσανε μαζί. Σχολείο, χορούς, γενέθλια, διακοπές, τα πάντα. Ήταν πάντα μαζί. Πάντα μαζί. Μαζί ήρθαν στη ζωή και μαζί φύγανε».

Μάλιστα, ο πατέρας που μίλησε με τα κορίτσια λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση, αναφέρθηκε στα μηνύματά τους το μοιραίο βράδυ, στα οποία έγραφαν: «Πρώτη και τελευταία φορά με το τρένο».

Related posts

Φωτιά τώρα στον Πειραιά – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τα F35 μπορεί μια νύχτα να βρεθείς στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Η κατάθεση της 34χρονης για το μοιραίο βράδυ του φονικού ξυλοδαρμού στην Αρκαδία