Υπόθεση Πάτρας: Το Στοιχείο «Κλειδί» Που Οδήγησε Τον Κατερινόπουλο Να Λύσει Τον Μυστήριο Της Πάτρας

Υπόθεση Πάτρας: Το Στοιχείο «Κλειδί» Που Οδήγησε Τον Κατερινόπουλο Να Λύσει Τον Μυστήριο Της Πάτρας

Τα είχε λύσει όλα 1 μήνα πριν από όλους – Είχε πει μέχρι και πότε θα γίνει η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τι οδήγησε τον έμπειρο Θανάση Κατερινόπουλο στη λύση του μυστηρίου της Πάτρας…

Σε σύλληψη μετατράπηκε μερική ώρα πριν η προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου, ύστερα από τον εντοπισμό κεταμίνης στο αίμα της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, η οποία πέθανε μυστηριωδώς τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε συνέντευξή του, έναν περίπου μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε υποστηρίξει πως οι συλλήψεις ήταν θέμα χρόνου για την υπόθεση αυτή, καθώς η Αστυνομία είχε πλέον αρκετά στοιχεία στα χέρια της σχετικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας.

«Σκότωσε τα 3 της παιδιά με το πανάκι για τα σάλια»: Το μοναδικό στοιχείο που «πρόδωσε» τη μάνα-φονιά της Γερμανίας στην ανάκριση (Vid)
Είχε πέσει, όμως, απολύτως μέσα και σε ό,τι αφορά στον τρόπο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας Όπως είχε σχολιάσει, ο εφιάλτης «χτυπούσε τα Σαββατοκύριακα» μέσα στα νοσοκομεία, ενώ είχε τονίσει ότι ο δράστης «σκότωσε τα παιδιά με ένεση…».

«Στην ανάκριση, θα σπάσει. Η αστυνομία τα ξέρει όλα. Θέμα χρόνου η σύλληψη για το τριπλό έγκλημα», υποστήριξε ο κ. Κατερινόπουλος στο «Μακελειό».

Ποιο ήταν, όμως, το στοιχείο εκείνο που έκανε τον Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία να δηλώνει πεπεισμένος πως ο θάνατος των παιδιών δεν ήταν παρά εγκληματική ενέργεια;

Το ότι είχε αποκλειστεί το γονιδιακό πρόβλημα, καθώς αν συνέβαινε κάτι παθολογικό στη Μαλένα, την Ίριδα και τη Τζωρτζίνα, θα είχε πεθάνει πρώτα η 9χρονη Τζωρτζίνα, μετά η 3,5 ετών Μαλένα και τελευταία η 6 μηνών Ίριδα.

Να σημειωθεί ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα πιθανότατα μέσω του ορού ή της πεταλούδας, γι’ αυτό και κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό στο νοσοκομείο. Οι γιατροί από τη μεριά τους, κατέστησαν σαφές πως δεν είχαν χορηγήσει στη μικρούλα κανένα φάρμακο που περιείχε τη συγκεκριμένη ουσία, στοιχείο που οδήγησε τελικά στη σύλληψη της Πισπιρίγκου.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»