Υπόθεση Πάτρας: Το Λάθος Της Πισπιρίγκου Με Τους Γιατρούς Που Την «Καίει»

Υπόθεση Πάτρας: Το Λάθος Της Πισπιρίγκου Με Τους Γιατρούς Που Την «Καίει»

Το μοιραίο λάθος της Ρούλας Πισπιρίγκου – Πότε την… έβαλαν στο μάτι οι γιατροί, τι είχε πει στην παιδίατρο

Όταν η 9χρονη εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με την παιδίατρο για τους σπασμούς της στο σπίτι, έκανε ένα λάθος

Ένα λάθος στην περιγραφή των επεισοδίων που πάθαινε η Τζωρτζίνα, φαίνεται πως «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου και θορύβησε τους παιδιάτρους.

Όταν η 9χρονη εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με την παιδίατρο για τους σπασμούς της στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

Τα όσα είχε συζητήσει με την 33χρονη, προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό σήμερα, αποκάλυψε στο Star η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα. «Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε “μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;”» ανέφερε.

Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα. Το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η ίδια προσπάθησε να το «μπαλώσει», ωστόσο δεν έπεισε την γιατρό.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα