Υπόθεση Πάτρας – Ρούλα Πισπιρίγκου: Η Φωτογραφία Που «Καίει» Την Πισπιρίγκου Για Την Δολοφονία Τζωρτζίνας (Pics)

Υπόθεση Πάτρας – Ρούλα Πισπιρίγκου: Η Φωτογραφία Που «Καίει» Την Πισπιρίγκου Για Την Δολοφονία Τζωρτζίνας (Pics)

Δείτε την φωτογραφία που «καίει» και «καταδικάζει» την Ρούλα Πισπιρίγκου – Νέο στοιχείο ντοκουμέντο από τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο

Αν ένας δημοσιογράφος κατάφερε όλον αυτόν τον καιρό να μεταδώσει μόνο αληθείς ειδήσεις για την υπόθεση της Πάτρας, δίχως ίχνος προσπάθειας παραπλάνησης της κοινής γνώμης, αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ο ίδιος, με νέο του ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων του Mega και το «Βήμα της Κυριακής» καθιστά σαφές πως η θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα.

Συγκεκριμένα δε, μία φωτογραφία είναι εκείνη που μοιάζει να «τελειώνει» την Πισπιρίγκου, αποτελώντας το νούμερο ένο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος της, σε ό,τιαφορά τον «μυστηριώδη» θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Εκτός από τη φωτογραφία, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει ρεπορτάζ στο σημερινό ΤΟ ΒΗΜΑ, όπου αποκαλύπτει πως στη Τζωρτζίνα είχαν χορηγηθεί και αναισθητικές ουσίες, εκτός της κεταμίνης:

«Στο ΒΗΜΑ της Κυριακής έχουμε πληροφορίες για έγγραφα και αναφορές των γιατρών της Πάτρας που απέδιδαν αυτές τις επιδεινώσεις της Τζωρτζίνας σε υποξυγοναιμία, πιθανόν από αναισθητικά φάρμακα. Αυτό προτού ανακαλυφθεί η κεταμίνη. Οι γιατροί που αναμένεται να καταθέσουν στη 18η τακτική ανακρίτρια, θα αναφέρουν ότι η Τζωρτζίνα είχε ένα ύποπτο σύμπτωμα: ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που αντιστοιχεί σε χορήγηση αναισθητικής ουσίας».

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα