Υπόθεση Πάτρας – Ο Νονός Της Μαλένας «Σπάει» Τη Σιωπή Του Και Ξεσπάει Για Την Προφυλάκιση Πισπιρίγκου

Υπόθεση Πάτρας – Ο Νονός Της Μαλένας «Σπάει» Τη Σιωπή Του Και Ξεσπάει Για Την Προφυλάκιση Πισπιρίγκου

Για πρώτη φορά ο νονός της μικρής Μαλένας «σπάει» την σιωπή του και παίρνει θέση για όσα ακούγονται – Τι λέει για την σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, τι απαντάει για πρώτη φορά ο Μάκης Λιναρδάτος σε όλες αυτές τις φήμες

Δεν είχαμε καμία διαφορετική σχέση πέρα από την κουμπαριά. Δεν είχα ποτέ σχέση με τη Ρούλα». Όσο για τις φήμες ότι η Μαλένα ήταν δικό του παιδί απάντησε: «Δεν είναι αλήθεια αυτό. Εγώ δεν είχα τίποτα με τη Ρούλα, ούτε η Μαλένα είναι δικό παιδί, ούτε κανένα άλλο παιδί είναι δικό μου. Αυτά είναι γελοιότητες, τίποτα περισσότερο. Γελοία πράγματα. Συκοφαντίες είναι όλα αυτά και εντάξει προσπαθούν από τις φωτογραφίες να λένε ότι μου μοιάζει, ότι η Μαλένα έμοιαζε στην κόρη μου. Την οποία κόρη μου την ονομάζουν και γυναίκα μου, ότι έχουμε τα ίδια μάτια. Αυτά δεν στέκουν. Αυτά είναι ανακρίβειες και συκοφαντίες».

Πιστεύει ότι η 33χρονη είναι αθώα ή ένοχη; «Δεν θέλω να πιστέψω σε καμία περίπτωση πως είναι ένοχη. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί, πάντως δεν πιστεύω πως είναι ένοχη. Ήταν πολύ καλή μητέρα. Όσα έβλεπα εγώ μπροστά στα μάτια μου ήταν πάρα πολύ καλή. Αγάπαγε τα παιδιά, έπαιζε μαζί τους. Ήταν τέλεια κατ’εμένα.

Δεν με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα όσα ακούγονται γιατί όπως βλέπω στο διαδίκτυο όπως μπλέχτηκα κι εγώ που δεν φταίω σε τίποτα, βλέπω ότι κάνουν τι τρίχα τριχιά. Είναι προφυλακισμένη, για μένα κακώς. Τι να πω από κει και ύστερα, θα μιλήσει η δικαιοσύνη σε κάθε περίπτωση».

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»