Υπόθεση Πάτρας: Η Νέα Αποκάλυψη Για Την Μητέρα – Τι Έγινε Αφού Πέθανε Η Ίριδα

Υπόθεση Πάτρας: Η Νέα Αποκάλυψη Για Την Μητέρα – Τι Έγινε Αφού Πέθανε Η Ίριδα

Υπόθεση Πάτρας: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους – Τι έψαχνε η μητέρα από το 2016 έως και το 2021 στο διαδίκτυο.

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ζευγάρι στην Πάτρα που έχασε τα τρία κοριτσάκια του από αιφνίδιο και αδιευκρίνιστο θάνατο, μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια, την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο και με κομμένη την ανάσα τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το MEGA, το ζευγάρι, μετά τον θάνατο της Ίριδας, σε ηλικία μόλις 7 μηνών, αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, καθώς φαίνεται πως δεν μπορούσε να ξεπεράσει μαζί τον χαμό και της δεύτερης κόρης του, αφού είχε προηγηθεί ο θάνατος της 3,5 ετών Μαλένας.

Η επανασύνδεση του ζευγαριού φέρεται μάλιστα να έγινε όταν η μικρή Τζωρτζίνα, η πρωτότοκη κόρη, εισήχθη στο νοσοκομείο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως βάσει του ρεπορτάζ του καναλιού, η μητέρα που έφερε στον κόσμο τα τρία «αγγελούδια», ζητούσε, από το 2016 μέχρι το 2021, ανήσυχη στο Διαδίκτυο συμβουλές για τα προβλήματα υγείας των παιδιών της.

Όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις της, και τα τρία παιδιά της αντιμετώπισαν κάποιες ασθένειες και προβλήματα υγείας, για τα οποία ρωτούσε άλλες μητέρες σε διαδικτυακά γκρουπ.
Η πρώτη ανάρτησή της φέρεται να έγινε το 2016, όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις 2,5 ετών.

«Καλησπέρα σας, την Πέμπτη η μεγάλη μου κόρη 2,5 ετών θα κάνει μια επέμβαση λίγο κάτω από το φρύδι, να αφαιρέσει μια κύστη όφρεος. Θα κάνει 3 ραμματάκια αλλά είναι πολύ ζωηρή. Έχει κανείς, κάποιας μανούλας το παιδάκι κάτι παρόμοιο; Φοβάμαι πως θα πειράζει τα ράμματα μετά», έγραψε.

Παράλληλα, στο ίδιο γκρουπ η μητέρα ζητάει συμβουλές και για τον εαυτό της, προκαλώντας εύλογες απορίες στις υπόλοιπες γυναίκες.

«Καλημέρα σας και καλό μήνα! Θα ήθελα τις γνώμες και τις εμπειρίες σας. Είμαι στη 13η εβδομάδα κύησης στο δεύτερο παιδάκι. Η κόρη μου είναι 1,5. Είχα πόνους χαμηλά και χθες ο γιατρός μου είπε… Είχε κάποια παρόμοια εμπειρία; Χρειάζεται ακινησία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων», έγραφε.

«Ο γιατρός δεν σε συμβούλεψε;» της απάντησαν, με εκείνη να εξηγεί:

«Εννοείται, απλά ήθελα να ακούσω και άλλες περιπτώσεις ή εμπειρίες. Είναι τόσο σοβαρό όσο μου είπε; Απλά εμπειρίες ήθελα να ακούσω».

Σε ηλικία 27 ετών, τον Ιούνιο του 2016, η Ρούλα ήταν ήδη μητέρα δύο παιδιών: της Τζωρτζίνας που είχε κλείσει τα τρία και της Μαλένας που είχε κλάψει για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες.

«Καλημέρα σας, έχει κάποιας μανούλας το παιδάκι ατοπική δερματίτιδα να ρωτήσω κάποια πράγματα; Εμένα είναι 10 μηνών και όλο τον χειμώνα ήταν σε ύφεση και τώρα σε έξαρση. Ενώ είμαι διαρκώς με τις ενυδατικές της», έγραφε σε άλλο μήνυμα, παίρνοντας απάντηση:

«Εμείς την αντιμετωπίσαμε με άμυλο πατάτας. Το παίρνεις από το φαρμακείο. Κάνεις μπάνιο με αυτό δηλαδή γεμίζεις μια λεκάνη νερό και βάζεις μια χούφτα από αυτό, το διαλύεις και βάζεις το μωρό μέσα για 15 λεπτά. Ξεπλένεις απλώς και το σκουπίζεις. Το κάναμε».

Άλλη επίσης απάντηση ήταν η εξής: «Να φοράτε μακριά πιτζαμούλα αφού έχει στα πόδια για να μην έρχεται σε επαφή απευθείας με τη σκόνη. Όσο και αν σφουγγαρίσεις η σκόνη είναι παντού. Μακριά βαμβακερή λεπτή πιτζαμούλα και φαρδιά να μην ακουμπάει».

Η μητέρα φέρεται πάντως να έστελνε συνεχώς μηνύματα στο γκρουπ, κάποια για την ίδια και άλλα για τον εαυτό της.

«Μανούλες, με κόλλησε η μεγάλη μου η κόρη γαστρεντερίτιδα. Είμαι πολύ χάλια, ενώ το θηριάκι μου την πέρασε ελαφρά. Όσες δεν έχετε βοήθεια από κάπου τι κάνετε όταν αρρωστήσετε και δεν μπορείτε καθόλου; Μου έρχεται να καταρρεύσω», έγραφε επίσης σε ένα άλλο από αυτά.

Την ίδια περίοδο έδινε συνέντευξη σε τοπικό σταθμό, μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για την αγάπη της Τζωρτζίνας στο ποδόσφαιρο, ενώ τα προβλήματα υγείας των παιδιών της συνεχίζονταν, όπως και οι αναρτήσεις της στο επίμαχο φόρουμ.

«Αχ αυτή η κορτιζόνη αλλά και το αερολίν από τη μάσκα εμένα με είχε βγάλει εκτός λειτουργίας. Υπομονή, θα γίνει καλά το μωράκι σου και θα στρώσει πάλι ο ύπνος. Και στο λέω εγώ που τον έχω από δύο μηνών με βρογχιολίτιδα. Τώρα 6 μηνών και όταν αρρωσταίνει πάλι χαλάει ο βραδινός του ύπνος», της απάντησαν σε μία ακόμη ανάρτηση.

«Δεν ήξερα ότι η κορτιζόνη προκαλεί υπερένταση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», έγραψε η μητέρα των τριών κοριτσιών, η οποία σε άλλα μηνύματα δείχνει να θέλει να διασταυρώσει τη διάγνωση που έκαναν οι γιατροί, ενώ σε άλλα εμφανίζεται έντονα προβληματισμένη από αυτά που της είπαν.

«Έρχονται στιγμές που με ακουμπάνε τα παιδιά μου για μια αγκαλιά έστω και πονάω. Έχω πάει σε όλους τους γιατρούς, ο καθένας τη δική του διάγνωση», γράφει.

«Καλημέρα σας, πριν από 11 μέρες επισκέφθηκα την παιδίατρο, με τη μικρή μου κόρη, 17 μηνών και μας είπε ότι έχει μέση εκρηκτική ωτίτιδα και στα δύο αυτάκια της. Της έδωσε αντιβίωση, αλλά η μικρή από τότε και λίγο νωρίτερα δεν μου κοιμάται τα βράδια. Πετάγεται σχεδόν κάθε 20λεπτο και κλαίει. Η παιδίατρος μου είπε ότι ίσως είναι από τα αυτάκια της. Όμως γιατί δεν πετάγεται και τα πρωινά και το κάνει μόνο τη νύχτα; Στον μεσημεριανό ύπνο, πετάγεται μόνο 1-2 φορές. Έχει κάποια μανούλα παρόμοια εμπειρία;» γράφει σε ένα ακόμη μήνυμα.

Εκτός πάντως από τις συνηθισμένες παιδικές ασθένειες κάποιες φορές κάνει κουβέντα και για πιο σοβαρές.

«Απ’ ό,τι ξέρω, οι χημειοθεραπείες δεν είναι σε όλους ίδιες. Εξαρτάται την περίπτωση. Υπήρχαν κάποιες παρενέργειες όπως με τα μαλλιά και ένιωθε περίεργα με την ορμονοθεραπεία. Αλλά σου είπα κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή», της απαντούν.

Η μητέρα φθάνει σε σημείο να ζητάει πληροφορίες ακόμα και για ταινίες, ενώ σε άλλο της μήνυμα αναφέρει:

«Καλημέρα σας, η μικρή μου 5,5 μηνών έκανε το τελευταίο γεύμα της ημέρας στις 23.00 το βράδυ και ξυπνούσε γύρω στις 9 με 10 το πρωί. Πριν καμία εβδομάδα αρρώστησε με βρογχιολίτιδα. Αρχίσαμε μάσκα, αντιβίωση και κορτιζόνη. Από τότε δεν κοιμάται τη νύχτα. Ξυπνάει κάθε 3 ώρες για γάλα σαν νεογέννητο. Και η παιδίατρος μου είπε ότι πρώτα θα τελειώσει την αγωγή της και μετά θα μπει στο ρυζάλευρο. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη μανούλα;»

«Καλημέρα, άλμα ανάπτυξης, ίσως έχασε και τη σειρά της. Μπορεί και από την κορτιζόνη να έχει υπερένταση. Ας τελειώσετε την αγωγή, να περάσουν και κάποιες μέρες, να φύγει η επίδραση και βλέπεις. Περαστικά σας…» της απαντούν.

Τα επόμενα χρόνια η οικογένεια δέχθηκε απανωτά και ανελέητα τα χτυπήματα της μοίρας, καθώς κλήθηκε να θρηνήσει για τον χαμό και των τριών παιδιών της και να επουλώσει πληγές που θα μείνουν για πάντα ανοικτές.

Την έρευνα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών έχει αναλάβει πλέον το τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί πάνω από τις αιτίες αιφνίδιου θανάτου των τριών κοριτσιών.

Όλα παρουσίασαν προβλήματα υγείας το Σαββατοκύριακο, ενώ τα δύο πέθαναν στο νοσοκομείο χωρίς να είναι μπροστά γιατροί ή νοσηλευτές και το τρίτο στο σπίτι…

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα