Υπόθεση Πάτρας – Φως Στο Τούνελ: Ο Μάνος Δασκαλάκης «Τελειώνει» Την Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας»

Υπόθεση Πάτρας – Φως Στο Τούνελ: Ο Μάνος Δασκαλάκης «Τελειώνει» Την Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας»

Όλα όσα δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη – Τι είπε για την κεταμίνη, για τον…έρωτα που δεν υπήρχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και για το πότε χώρισαν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών μικρών παιδιών από την Πάτρα, δήλωσε την Παρασκευή (15/04) πως «δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα», δηλαδή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε για την Τζωρτζίνα: «Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε, ήταν προσκολλημένη πάνω μου. […] Όταν πήγε στο νοσοκομείο η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν στη μητέρα μου. Ήταν πολύ μικρή, δεν ανέφερε το παραμικρό για την αδελφή της. […] Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρόνων και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα».

«Χωρίσαμε από την ημέρα που απεβίωσε η Τζωρτζίνα»

Αναφορικά με το πώς έγινε η προμήθεια της κεταμίνης, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε: «Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, τόνισε πως με τη Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν πάψει εδώ και καιρό να τους ενώνουν πράγματα και πως για χάρη της Τζωρτζίνας έμειναν και πάλι μαζί.

Χαρακτηριστικά, ο 30χρονος σημείωσε: «Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μια φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Πού να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα; Αγγελική, δεν είναι εύκολο!».

«Θα δώσω στη Δικαιοσύνη το ηχητικό μήνυμα της Ρούλας με τις απειλές»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» που προβλήθηκε στο MEGA, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε και στην υποστηρικτική στάση που είχε μέχρι πρότινος απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αναλυτικά, ο ίδιος είπε: «Εμένα δεν μου πέρασε τίποτα από το μυαλό τότε και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά τα νοσοκομεία. Μιας και οι γιατροί το είχαν πάρει όλοι χαμπάρι, γιατί τώρα πάμε να βγάλουμε όλοι τις ουρές μας απ’ έξω, τότε τι κάνανε; […] Αν αναρωτιόμουν, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα τη στήριζα μέχρι τέλους; Εγώ επικοινωνούσα με τους αρμόδιους γιατρούς και δεν τους έβρισκα στο τηλέφωνο. Η Ρούλα μού μετέφερε ότι υπάρχουν περαιτέρω εξετάσεις για το γονιδιακό έλεγχο».

Όσον αφορά στον θάνατο της μόλις έξι μηνών Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε: «Τα έχασα τελείως, έπεσα κάτω, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν τα πόδια μου και η Ρούλα σπάραζε. Έκλαιγε ασταμάτητα. Ήρθαν να μας πάρουν κατάθεση στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί και μας είπαν “ηρεμήστε, θα σας πάρουμε άλλη στιγμή”».

Επίσης, ο 30χρονος μίλησε και για το ηχητικό μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο φαίνεται να την «καίει», τονίζοντας: «Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα λέει για εμένα, όχι για τα παιδιά».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»