Υπόθεση Πάτρας – Φως Στο Τούνελ: Αυτά Θα Πει Ο Μάνος Δασκαλάκης Στην Αγγελική Νικολούλη

Υπόθεση Πάτρας – Φως Στο Τούνελ: Αυτά Θα Πει Ο Μάνος Δασκαλάκης Στην Αγγελική Νικολούλη

Η επίθεση στους ιατροδικαστές, η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, το πληρεξούσιο και η αλήθεια για την εργασία του – Δείτε πρώτοι όλα όσα θα πει σήμερα στην Αγγελική Νικολούλη ο Μάνος Δασκαλάκης

Πιο αναλυτικά, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησής της, πρόκειται να προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του πατέρα της οικογένειας, Μάνου Δασκαλάκη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για όλους και για όλα στην δημοσιογράφο, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές και εξαπολύοντας επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι στη φυλακή για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας πάω εγώ στη φυλακή μετά» δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης σε μια συνέντευξη που ξεδιπλώνει όλα του τα συναισθήματα και αποκαλύπτει “σκληρές” αλήθειες.

Όπως αναφέρεται από την εκπομπή ο Μάνος Δασκαλάκης επιτίθεται στους ιατροδικαστές και φέρνει στο φως άγνωστα παρασκήνια. Η διαδρομή της κεταμίνης και το μπλέξιμο με το χώρο εργασίας του, η πορεία των ερευνών και τα ευρήματα, η σπιτονοικοκυρά, το πληρεξούσιο και τα ακίνητα.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»