Υπόθεση Κιβωτός: Η τραγική ιστορία πίσω από τα δίδυμα που υιοθέτησαν πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα

Δύο αγόρια, 23 ετών σήμερα έχουν υιοθετήσει ο Πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα. Πριν 13 περίπου χρόνια, τα δίδυμα από το Κονγκό βρέθηκαν σε μία τραγωδία και ο πατέρας Αντώνιος τα πήρε κοντά του.

Η τραγική ιστορία

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά ήρθαν στην Ελλάδα σε ηλικία 10 ετών καθώς έχασαν τους γονείς τους σε πολύ μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, τα δίδυμα αγόρια έχασαν τον πατέρα τους στα τρίτα τους γενέθλια από καρδιακή προσβολή, ενώ όταν έγιναν 10 ετών, η μητέρα τους διαγνώστηκε με καρκίνο και έπρεπε κάποιος να αναλάβει τη φροντίδα τους, σύμφωνα με τον Alpha.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega τα παιδιά φοίτησαν στη Λεόντειο Σχολή. Ένα μέρος των διδάκτρων κάλυψε το ίδιο το σχολείο και τα υπόλοιπα ο πατέρας Αντώνιος.

Ο ξάδερφος των διδύμων μίλησε σε διαδικτυακό κανάλι, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά πήγαν στην Κιβωτό 10 χρονών, σήμερα είναι 23. Βρήκαν στην Κιβωτό και ιδιαίτερα στην αγκαλιά του πατέρα Αντώνιου την στοργή, την αγάπη και την προστασία. Αυτά που βλέπω και ακούω δεν στέκουν με αυτά που ξέρω. Γνώρισα τον πατέρα Αντώνιο το 2011 στον Κολωνό, είχα πάει και επίσκεψη να δω τα παιδιά. Τα δίδυμα δουλεύουν από 17 χρονών, δεν φοβούνται τη δουλειά. Κερδίζουν δικά τους χρήματα».Σημειώνεται ότι εκτός από τα δίδυμα αγόρια, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα έχουν υιοθετήσει κι ένα τρίτο παιδί, τον 11χρονο Νώε.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»