Υπόθεση Καρολάιν – Ποινή Αναγνωστόπουλου: Σε Πόσα Χρόνια Θα Είναι Έξω Ακόμα Κι Αν Του Επιβληθούν Ισόβια

Υπόθεση Καρολάιν – Ποινή Αναγνωστόπουλου: Σε Πόσα Χρόνια Θα Είναι Έξω Ακόμα Κι Αν Του Επιβληθούν Ισόβια

Σε πόσα χρόνια θα είναι ελεύθερος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ακόμη και αν του επιβληθούν ισόβια και επιπλέον ποινές για την θανάτωση και της σκυλίτσας..

Η ώρα της ετυμηγορίας των δικαστών στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, πλησιάζει.

Η σημερινή δικάσιμος θα είναι αυτή που βάσει προγραμματισμού θα ρίξει την αυλαία στην υπόθεση, ένα χρόνο μετά το έγκλημα της 11ης Μαΐου 2021. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του. Καθώς έχει ομολογήσει το έγκλημα από τον περασμένο Ιούνιο, αυτό που ίσως ευελπιστεί είναι να ακούσει πως κρίνεται ένοχος για την ανθρωποκτονία της Καρολάιν βρισκόμενος σε βρασμό ψυχικής ορμής, συνθήκη που θα μπορούσε να τον απομακρύνει από την ισόβια κάθειρξη που επικρέμεται πάνω του. Τον βαραίνει επίσης και ακόμη ένα κακούργημα, αυτό της θανάτωσης της σκυλίτσας Ρόξυ με ανώτατη προβλεπόμενη ποινή τα 10 έτη κάθειρξης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η απόφαση που αναμένει εναγωνίως, τόσο ο κατηγορούμενος, όσο όμως και η οικογένεια της 20χρονης, η απόφαση δηλαδή επί της ποινής που θα επιβληθεί στον 34χρονο, θα ανακοινωθεί αργά το απόγευμα ή το βράδυ. O Αναγνωστόπουλος δεν αποκλείεται να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη αφού κατηγορείται για δύο κακουργήματα. Αν η ποινή του είναι αυτή, τότε δεν αποκλείεται σε 16 χρόνια να βρεθεί εκτός φυλακής.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»