Υπόθεση Αγνοούμενος Θύμιος: Νέα Εξέλιξη! Σημαντική Εξέλιξη 13 Μέρες Μετά Την Εξαφάνιση Του

Υπόθεση Αγνοούμενος Θύμιος: Νέα Εξέλιξη! Σημαντική Εξέλιξη 13 Μέρες Μετά Την Εξαφάνιση Του

Έχει εκδοθεί και σήμα Silver Alert για την τύχη του 39χρονου Θύμιου Μπουγά – Η νέα εξέλιξη και η σημαντική πληροφορία που εξετάζουν οι αρχές


Αυξάνεται η αγωνία για τον Θύμιο Μπουγά, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου, ενώ οι εξελίξεις στον Πύργο για την υπόθεσή του είναι ραγδαίες μετά και την προβολή του βίντεο-ντοκουμέντο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και δείχνει ομάδα ατόμων να τον εκφοβίζουν, ρίχνοντας βεγγαλικά στο σπίτι του.

Η Αστυνομία προσήγαγε το βράδυ του Σαββάτου (14/5) δύο νεαρούς, οι οποίοι φέρονται να πήραν μέρος σε επιθέσεις με στόχο τον 39χρονο άνδρα. Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών. Στο βίντεο διακρίνονται τα άτομα, αλλά και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε, μετά από βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει τη δράση τους, το οποίο στάλθηκε χθες το βράδυ από τηλεθεατή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε ομάδα νεαρών να παρενοχλεί και να εκφοβίζει τον Θύμιο, έξω από το σπίτι, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Ακόμη, σοκ προκαλεί το γεγονός, πως ένας άνδρας, φαίνεται να έριχνε βεγγαλικά σε ευθεία βολή, στην αυλή του εν λόγω σπιτιού.

Η ανησυχία είναι έκδηλη για την τύχη του 39χρονου Θύμιου Μπουγά για τον οποίο έχει εκδοθεί και σήμα Silver Alert. Έχουν περισσότερες από δέκα ημέρες από την τελευταία του εμφάνιση τη νύχτα της Τετάρτης 4 Μαΐου (τελευταία αναφορά). Άνθρωποι που τον γνωρίζουν αναφέρουν πως όταν νιώθει πως τον κυνηγούν βρίσκει τον τρόπο να κρύβεται. Οι Αρχές αισιοδοξούν ότι ο Θύμιος είναι ζωντανός αφού υπάρχει η πληροφορία (την οποία αξιολογούν ως σοβαρή και αξιόπιστη) ότι έχει εξαφανιστεί και στο παρελθόν.

Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς κυκλοφορούσε στην Αγία Βαρβάρα φορώντας πάντα μάσκα για να κρύβει το πρόσωπό του, το οποίο παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε με το αναπηρικό επίδομα που λάμβανε και ζητούσε βοήθεια για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»