Ξυλοκόπησαν άγρια τον πατέρα – δολοφόνο της Αγγελικής στη φυλακή και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε, στις φυλακές Κορυδαλλού, ο πατέρας – δολοφόνος της Αγγελικής, ο οποίος έχει ομολογήσει στις αρχές το έγκλημά του. 

Με βάση τις πληροφορίες, ο παιδοκτόνος δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενούς του, οι οποίοι τον τραυμάτισαν ελαφρώς.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις. Οι συνθήκες της επίθεσης δεν έχουν, για την ώρα, γίνει γνωστές.

Με βάση τον δικηγόρο του, ο δράστης έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και απειλεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα σε συνέντευξή του είχε ζητήσει να κρεμαστεί στην πλατεία της Κέρκυρας «για να ηρεμήσει η ψυχή» της κόρης του.

O παιδοκτόνος ενδέχεται να γυρίσει πίσω στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού και όχι στις Δικαστικές Φυλακές εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων τις οποίες ισχυρίζεται πως αντιμετωπίζει αλλά και λόγω των απειλών τις οποίες δέχεται από άλλους κρατούμενους.

Το Νοσοκομείο των Φυλακών θεωρείται πιο ασφαλής χώρος κράτησης για εκείνους οι οποίοι κινδυνεύουν από τον «άγραφο νόμο» των φυλακών ή από αντίπαλες συμμορίες.

Την Τετάρτη, έλαβε χώρα μέσα σε κλίμα οδύνης στην Αλβανία, η κηδεία της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της την πρωτοχρονιά.

Δύο μέρες μετά, το πτώμα της κοπέλας εντοπίστηκε θαμμένο κοντά στο σπίτι της οικογένειας και ο πατέρας ομολόγησε στη συνέχεια το έγκλημά του.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»