Ξεσπούν οι Αγιορείτες για τον Π. Αντώνιο: “Είναι μια σκευωρία για να διώξουν τον Χριστό από την Ελλάδα”

Ο Πατέρας Αντώνιος μέχρι πρότινος ήταν πολύ αγαπητός από τον κόσμο και όλοι παρακολουθούσαν το έργο του. Αυτά που παρακολουθούμε τις τελευταίες τρεις μέρες έχουν πραγματικά συγκλονίσει το πανελλήνιο, όμως δεν είναι και λίγοι αυτοί που τάσσονται ακόμη υπέρ του και δεν δέχονται πως μπορεί ο άνθρωπος αυτός με το θεάρεστο έργο να έχει βλάψει κανένα παιδί. Μάλιστα πολύς κόσμος βγαίνει δημόσια και τον υπερασπίζεται λέγοντας πως είναι ακτήμονας και έχει δωρίσει όλη του την περιουσία στη δομή χωρίς να έχει τίποτα στην κατοχή του.

Οι Αγιορείτες μιλούν για τον Πατέρα Αντώνιο

Οι πιστοί ακόλουθοί του και οι Αγιορείτες Γέροντες που τον γνωρίζουν, παίρνουν το μέρος του λέγοντας ότι έχει προσφέρει πολύ σημαντικό έργο, υποκαθιστούσε την πολιτεία και είχε κάνει θεάρεστες πράξεις από την πρώτη μέρα του έργο του. Θεωρούν ακόμη ότι κλονίζεται η πίστη πολλών και ο λόγος που τον κυνηγούν είναι για να βγάλουν τον Χριστό από την Ελλάδα.

Ακόμη, οι Γέροντες από το Άγιο Όρος ισχυρίζονται ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες, ψέματα και υπενθυμίζουν πως ο Πατέρας Αντώνιος ήταν αυτός που πρώτος μίλησε για υιοθεσίες παιδιών πολύ πριν πάρουν θέση οι Αρχές και η Πολιτεία της χώρας και πως δεν είναι δυνατόν να αμφισβητείται το έργο του.

Το βίντεο με τις μαρτυρίες των Γερόντων

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»