Ξέσπασμα τροφίμου της Κιβωτού: «Τίποτα από όσα λέγονται δεν έχουν γίνει-Τον πολεμάνε οι Μ@σόνοι που είναι με τον διάβολο»

Ένας τρόφιμος της Κιβωτού βγαίνει μιλώντας δημόσια και υπερασπίζεται τόσο τη δομή και το έργο της όσο και τον ίδιο τον Πατέρα Αντώνιο. Όπως λέει ο ίδιος, τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια και ο Πατέρας Αντώνιος αποκλείεται να είναι ένοχος, παρά βρίσκεται σε μια πλεκτάνη με απέναντι του άτομα του Διαβόλου που τον πολεμούν.

Η συγκλονιστική μαρτυρία

Διαψεύδει τις συγκλονιστικές καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο ο Παντελής, ένας τρόφιμος του Ιδρύματος, που διαβιεί σε δομή της ΜΚΟ από τα 8 του χρόνια μαζί με τα αδέλφια του.

«Ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω “πατέρα”, γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στη ζωή και εμένα και τον αδελφό μου» είπε αρχικά ο Παντελής, μιλώντας στο «Πρωινό».

«Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους “έχουμε μεγαλώσει” και αυτούς στην Κιβωτό του Κόσμου. Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα “VIP” σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη» υποστήριξε ο νεαρός άνδρας.

Ο νεαρός υποστήριξε τον Πατέρα Αντώνιο

Όπως αποκάλυψε, αφήνοντας άναυδους όλους στο πάνελ της εκπομπής, «εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο “πατέρας” μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ».

Ο νεαρός τρόφμος είπε πως δεν έχει συμβεί τίποτα από τα καταγγελλόμενα για τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου» ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί τώρα υπάρχει αυτό το κύμα καταγγελιών απάντησε πως «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».Ανέφερε ακόμη πως τα καλοκαίρια ο πατέρας Αντώνιος έπαιρνε μαζί του περίπου 20 παιδιά και πήγαιναν μαζί διακοπές, λέγοντας μάλιστα πως έχει γυρίσει όλα τα νησιά, διευκρινίζοντας ότι στην παρέα των παιδιών βρίσκονταν και κορίτσια.

Το βίντεο της μαρτυρίας του νεαρού τρόφιμου

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα