Ξέσπασε ο αδελφός της αδικοχαμένης Αθηνάς: «Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους»

Ο Βασίλης Κατσάρας είναι αδελφός της αδικοχαμένης Αθηνάς που σκοτώθηκε στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη. Η Αθηνά ταξίδευε με τον σύζυγό της και αν και εκείνος σώθηκε αυτή δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή.

Βασίλης Κατσάρας: Τι αναφέρει για την αδερφή του

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πέθαινε για το μωρό της, να μπουν φυλακή όλοι τους. Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί –από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας. Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει.

Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό. Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ…

Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους! Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δεν θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση. Έχουμε πει ο ένας για τον άλλον. Συγχωρούνται. Κάτι σαν περασμένα, ξεχασμένα δηλαδή», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «T-live».

Related posts

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας