Ξεσπά η μητέρα της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο: «Δικαίωση μόνο τα ισόβια. Συνεργός η συνοδηγός»

Δεν άντεξε την αδικία η μητέρα της 21χρονης Έμμας και ξέσπασε μερικούς μήνες μετά το τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή από την κόρη της.

Ράγισε η μητέρα της

Ο 27χρονος οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αφού χτύπησε την Έμμα έκανε όπισθεν ξαναχτυπώντας το τραυματισμένο της κορμί εγκαταλείποντας το σημείο. Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και παραπέμπεται με τις κατηγορίες της επικίνδυνης οδήγηση ςπου επέφερε θάνατο, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.

Ο 27χρονος οδηγός δεν ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο αλλά είχε μαζί του και μια 20χρονη συνοδηγό και ενώ το βούλευμα είναι καταπέλτης για τον 27χρονο οδηγό, την ίδια ώρα απαλάσσει την 20χρονη κάτι το οποίο εξόργισε την μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

«Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο οδηγός ήταν αυτός που ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγούσε και χτύπησε το παιδί, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν συνεργός. Κι ο συνεργός στο έγκλημα είναι εγκληματίας. Δεν απαλλάσσεται», δήλωσε η μητέρα της Έμμας.Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, ο 27χρονος δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το οποίο από την τεχνική πραγματογνωμοσύνη προέκυψε ότι ήταν τεχνικά ανασφαλές και επικίνδυνο, καθώς είχε υποστεί μετατροπές ώστε να πολλαπλασιαστεί η ιπποδύναμή του.

«Το πόρισμα δείχνει αυτό που όλοι ξέραμε εξ αρχής. Το αμάξι ήταν «φτιαγμένο», φαινόταν, ακουγόταν. Δεν περίμενα το πόρισμα να μας το πει. Το ότι έτρεχε με ταχύτητα ήταν δεδομένο, δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε», είπε η μητέρα της 21χρονης.Μιλώντας στο MEGA η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ζήτησε την καταδίκη του οδηγού, αλλά και της 20χρονης κοπέλας που ήταν μαζί του.

«Δικαίωση θα υπάρξει μόνο όταν αυτός καταδικαστεί ισόβια και εκτίσει ισόβια. Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ λίγο. Δικαίωση θα είναι όταν μαζί του καταδικαστεί και η συνεργός του και συνοδηγός».

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

Ασέβεια για τα θύματα των Τεμπών: Προκαλεί με όσα είπε ο Βορίδης για τα ονόματα που γράφτηκαν μπροστά από τη Βουλή

Auτή είναι η 21χρονη Νικολέτα που δέχτnκε επiθεση με μαχαiρı από Ιρακıνό στην Ερμού

«Ανοίγει» ξανά τους ουρανούς ο Γιάννης Καλλιάνος: «Νέο 48ωρο με σφοδρό χτύπημα…»