Ξαρχάκος-Σάια: Δείτε Για πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από τη βάφτιση των διδύμων τους! (φωτό)

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο μεγάλος Έλληνας μουσικός μας, Σταύρος Ξαρχάκος και η σύζυγός του Ηρώ Σαΐα βάφτισαν τα δίδυμα παιδιά τους και σήμερα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά φωτογραφίες από το μυστήριο.
Τα ονόματα που επέλεξαν για το αγοράκι και το κοριτσάκι τους ήταν το Σταύρος και το Μαρία Ιζόλδη. Νονοί των παιδιών ήταν οι Κατερίνα Παναγοπούλου, Στέλιος Νιώτης και Νίκος Κοκκίνης. Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε στην Αγία Μαρίνα, στο Θησείο παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων μιας και το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτή την τόσο ευτυχισμένη οικογενειακή του στιγμή μόνο για λίγους. Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω διακρίνονται οι νονοί και ένα από τα χαριτωμένα μωράκια του ζευγαριού την ώρα της… βουτιάς του στην κολυμπήθρα, με την ευτυχισμένη μαμά να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα με χαρά.
Μετά το μυστήριο ακολούθησε το καθιερωμένο party για το ευτυχές γεγονός, κάτω από την Ακρόπολη με καλεσμένους βέβαια όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκκλησία. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες…

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»