Ξάνθη: Κατέληξε η 19χρονη που παρασύρθηκε από όχημα αστυνομικού-Έφυγε και την παράτησε στην άσφαλτο

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε χθες ο επίλογος στην υπόθεση της 19χρονης Αϊσέ, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος αστυνομικός στον Παλαιό Ζυγό Ξάνθης.

Έφυγε και την παράτησε στην άσφαλτο

Η άτυχη κοπέλα από τον Παλαιό Ζυγό, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Καβάλας (όπου μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης), παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Η νεαρή κοπέλα η οποία νοσηλευόταν σε κλίνη ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παρασύρθηκε από το συμβατικό όχημα της αστυνομίας, ενώ έκανε βόλτα με το σκυλάκι της!

Σύμφωνα με όσα είχαν δει αρχικά το φως της δημοσιότητας, μετά το τροχαίο ο υπαίτιος έσπευσε να εξαφανιστεί, εγκαταλείποντας αιμόφυρτη στην άσφαλτο την άτυχη 19χρονη.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, Κατερίνα Χατζηφωτιάδου, ανέφεραν ότι ο 34χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε στο σημείο, έως ότου ασθενοφόρο παρέλαβε την κοπέλα.

«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει συγκάλυψη επειδή είναι αστυνομικός. Διερευνώνται τα πάντα και περιμένουμε κι εμείς εναγωνίως να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης», σχολίασε μεταξύ άλλων στη Δέλτα Τηλεόραση η κ.Χατζηφωτιάδου.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα